Hvis du gerne vil have kaffe, te eller andre varme drikke med på farten, så kræver det et termokrus. Du kan fylde termokruset med kaffe om morgenen, så du kan nyde det i bilen på vej til arbejde. Det er også praktisk, hvis du skal på skovtur, køre langt m.m. Det er dog ikke alle termokrus, der er lige gode til at holde på varmen.

Derfor gør du klogt i at vælge dit termokrus med omhu. Hvis det ikke er i stand til at holde på varmen, så er det ikke meget værd. Hvis du leder efter et termokrus, så er du kommet til det helt rette sted. Herunder kan du finde inspiration til dit valg, da vi har samlet og beskrevet en række af markedets bedste modeller.

Eva Solo Urban To Go Cup

Forhandler Pris Information
183 DKK Se produkt
199,95 DKK Se produkt


Hvad end dit ønske er at holde dine drikke varme eller kolde, så kan det lade sig gøre med Urban To Go Cup fra Eva Solo. Hvis du ønsker at have varme eller kolde væsker med på farten, så er det vigtigt, at det sker i et krus, der holder temperaturen. Dertil skal det være tæt, så du ikke spilder, når du skal drikke af kruset.

Det skal også være et termokrus, der ikke er for besværligt at åbne og lukke. Det har heldigvis alt sammen været et fokus hos Eva Solo. Det er nemt at åbne og lukke for låget, da det er udstyret med en brugervenlig og smart klikfunktion. Det kan betjenes med én hånd, hvorfor det er nemt at betjene dette termokrus.

Låget lukker helt tæt

Det er ikke blot nemt. Du kan også være helt sikker på at låget lukker helt tæt. Derfor skal du ikke være bange for at spilde, selvom det skulle ske, at det ender med at vælte. Samtidig er der heller ikke nogen risiko for at du hælder kaffe ned af dig selv. Det gør Urban To Go Cup til et termokrus, der er ideelt til en tur på farten.

Det skal også gøres klart, at det er et krus, der er designet med en dobbeltvæg. Det er en klar fordel, da det skaber en vakuumeffekt. Det er denne vakuumeffekt, der gør kruset i stand til at holde temperaturen på et konstant niveau. Det gør sig gældende, hvad end det er isvand eller varm kaffe, du har hældt i dit termokrus.

Hvis Urabn To Go Cup fra Eva Solo virker som noget for dig, så skal det naturligvis understreges, at du kan få det i flere forskellige farvevarianter. Faktisk kan du få det i både sort, grå, rød og grøn. Derfor er der også en farve, der appellerer til dig. Alle varianter af det lækre termokrus har en fornem kapacitet, der lyder på 35 cl.

Detaljer:

 • Kapacitet: 35 cl.
 • Materialer: Rustfrit stål og kunststof
 • Højde: 19 cm.
 • Maskinopvask: Ja

Stelton ToGo

Forhandler Pris Information
139,95 DKK Se produkt
159,95 DKK Se produkt
249 DKK Se produkt


Om det er varmt eller koldt udenfor, så er det altid lækkert at have en to go-kop med på farten. Med ToGo fra Stelton kan du holde dine drikke på en konstant temperatur, så de smager bedst muligt. Du kan ikke blot holde kaffen varm, men du kan også holde din juice kold. Derfor kan du have netop den drik med, du vil.

Hvis du gerne vil have et to go-krus, der ikke kun kan holde kaffe varm, men også lader dig tage kolde drikke med, så kan du tage et kig på ToGo fra Stelton. Det er oven i købet også et termokrus, der kan bryste sig af et moderne og stilrent udseende. Den mest populære variant er lavet i rustfrit stål med et flot stål-finish.

Smart og funktionelt design

Det er nemt at gøre brug af dette termokrus. Du kan åbne det ved blot at trykke let på toppen. Efter at have gjort dette, så er koppen drikkeklar. Derfor er det også et termokrus, du sagtens kan betjene, mens du sidder i bilen. Der er mange, der gerne vil have deres termokrus med i bilen, og det kan du med dette termokrus.

Dertil har den også et rundt design, der gør det muligt for dig at drikke fra alle vinkler. Derfor er du sikret at du ikke skal baske rundt, hvis du kører bil eller har mere end én ting i hånden på samme tid. Det er selvfølgelig også ét af de aspekter, der har gjort ToGo fra Stelton populært. Og derfor vil den også være noget for dig.

Luk låget til med ét klik

Når du er færdig med at drikke, så kan du lukke låget til med blot et enkelt klik på låget. Derfor kan du roligt placere den i en kopholder, uden at skulle være bekymret for at spilde. Koppen er designet med dobbeltvæg, og derfor kan den holde din kaffe eller te varm i lang tid. Den kan også holde kold væske kold i et stykke tid.

Det er den perfekte løsning for dig, der ofte er på farten. Hvis du gerne vil have kaffe med i bilen, så er dette et ideelt termokrus for dig. Det kan dog også bruges til skovturen, gåturen eller i en helt tredje sammenhæng. Det har en fin størrelse, hvorfor det er nemt at finde plads til. Dertil passer det i de fleste kopholdere.

Detaljer:

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 0,40 L
 • Mål: 17 cm. x 8,3 cm. x 8,3 cm.
 • Dobbeltvæg: Ja
 • Garanti: 2 år
 • Maskinopvask: Nej

Kinto Termokop

Forhandler Pris Information
289 DKK Se produkt

 

Hvis du gerne vil passe på miljøet, men også ønsker at have et termokrus med på farten, så er det fornemme termokrus fra Kinto noget for dig. Du kan tage kaffe med hjemmefra, og du kan derfor undlade at købe en to go-kaffe i et papkrus. Derfor skåner du faktisk miljøet med et termokrus – og endda ikke kun dette fra Kinto.

Det er et termokrus, der er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål. Det danner et vakuum inde i kruset, hvilket beskytter både krus og den væske, der er indvendigt, mod temperaturændringer fra omgivelserne. Du kan derfor holde både varme og kolde drikke på en konstant temperatur i helt op til seks timer i det.

Et nydeligt og stilrent termokrus

Hvis du vælger at købe et termokrus fra Kinto, så er du ikke blot sikret et effektivt krus, der kan holde væske koldt eller varm. Du får også et nydeligt og stilrent krus, der tilmed kan fås i et væld af forskellige varianter. Derfor kan du også få det i en farvevariant, der tiltaler dig. Du kan få det i alt lige fra sort til en unik khaki.

Derfor kan du nemt kende forskel på dit og resten af familiens termokrus. Det kan nemlig fås i intet mindre end seks forskellige farvevarianter. Derfor kan hvert medlem af familien få deres egen farve. Mere specifikt, så er det muligt at vælge mellem de seks følgende farvevarianter; sort, hvid, stål, rød, khaki samt turkis.

Krusets låg lukker altid helt tæt

Du kan selvfølgelig også være sikker på at låget lukker helt tæt. Derfor er der ikke nogen fare for, at der er noget, der løber ud af termokruset. Endvidere er det blevet designet på en sådan vis, at du kan drikke af det fra alle vinkler uden at spilde. Derfor er der ikke megen forskel på dette termokrus og et almindeligt krus.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Højde: 17 cm.
 • Garanti: 2 år
 • Kapacitet: 350 ml.
 • Materialer: Silikone, rustfrit stål og kunststof

Bodum Rejsekrus

Forhandler Pris Information
206,99 DKK Se produkt


De fleste forbinder stempelkaffe eller te med en hyggelig stund i stuen. Det skyldes at det for det meste er relativt omfattende at skulle lave en kande stempelkaffe. Hvis du gerne vil kunne lave stempelkaffe på farten, så skal du have fat i dette rejsekrus fra Bodum. Det gør det også nemt at lave en kop kaffe om morgenen.

Hvis du gerne vil drikke en klassisk stempelkaffe hver morgen, så er det ideelt at investere i dette termokrus fra Bodum. Det kan fungere som et rigtig godt supplement til din stempelkande eller kaffemaskine. Den er nemlig udstyret med et silikonestempel, der sikrer dig en perfekt filtrering af kaffen, da undersiden er jævn.

Kan bruges til både kaffe og te

Du kan bruge dette stempelkrus til at lave kaffe og te. Hvis du gerne vil lave stempelkaffe i dette krus, så skal du tilsætte mellem tre og fire teskeer groft kværnet kaffe, varmt vand og dernæst lade det trække i fire min. Når det har trukket i fire minutter, skal du trykke stemplet ned, og så er din kaffe klar til at blive drukket.

Du kan dog også lave te, hvis du ønsker at lave det med store løse blade. Du skal dog være opmærksom på at du altid skal holde kruset oprejst. Det er nemlig ikke helt tæt af sikkerhedsmæssige årsager, da det danner risiko for overtryk. Det ændrer dog ikke på, at du kan bruge den som erstatning for en 3-kops stempelkande.

Er fremstillet i rustfrit stål

Bodum har selvfølgelig fremstillet deres rejsekurs i rustfrit stål, så du er sikret, at du kan holde din drik varm i lang tid. Samtidig er det også designet med dobbeltvæg, hvorfor der skabes et vakuum, der både kan holde væsken varm eller kold. Det er nemlig i stand til at holde en konstant temperatur på den væske, du hælder i.

Det bliver også leveret med et almindeligt låg, hvis du ikke ønsker at bruge stempelfunktionen. Derfor kan det også sagtens fungere som et helt almindeligt termokrus, hvor du blot hælder en kold eller varm væske i. Du kan selvfølgelig købe kruset i et stort antal forskellige farvevarianter, hvorfor der også er én for dig.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Højde: 18,5 cm.
 • Bredde: 8 cm.
 • Dybde: 9 cm.
 • Kapacitet: 0,35 liter
 • Materialer: Rustfrit stål og silikone

Sagaform Termokrus

Forhandler Pris Information
149 DKK Se produkt
199 DKK Se produkt

 

Der skal ikke herske tvivl om at dagen starter lidt bedre, hvis du kan starte den med en lækker kop kaffe, når du er på vej på arbejde. Det er ikke altid, du kan nå at nyde din første kop kaffe, inden du forlader hjemmet. Derfor er det oplagt at tage det med. Det kan du blandt andet gøre med dette fine termokrus fra Sagaform.

Det er et termokrus, der er nemt at tage med på farten, uanset om du skal køre i bil, tager toget eller noget helt tredje. Sagaform har altid været kendt for at kombinere et attraktivt design med funktionalitet, der er helt i top. Det er bestemt ingen undtagelse for deres termokrus, der er praktisk og har et flot udseende.

Et simpelt termokrus til den travle hverdag

Her får du et termokrus i sin reneste form. Derfor er der også tale om et meget simpelt termokrus. Det er dog slet ikke ensbetydende med at det ikke er pengene værd. Det består af et effektivt krus i rustfrit stål og et låg i plast. Der er ikke nogen smarte funktioner, fordi fokus har været på at give det en god termoevne.

Når du skal have adgang til den væske, du har fyldt i kruset, så skal du blot klikke låget ned. Når du har gjort det, så er der fri passage. Derfor er det nemt at have med at gøre, selvom du f.eks. sidder i bilen. Det er et praktisk krus, der er designet til at have med på farten. Derfor holder det også tæt, selvom det ligger ned.

Det er et stort krus. Derfor har det en kapacitet på hele 40 ml. Du kan derfor medbringe en solid mængde varm kaffe, når du skal afsted om morgenen. Det måler 7,5 centimeter i diameter og 18,5 centimeter i højden. Derfor har det også en størrelse, der passer godt ned i de fleste kopholder, hvilket selvfølgelig er en fordel.

Detaljer:

 • Materialer: Rustfrit stål og plast
 • Kapacitet: 40 ml.
 • Maskinopvask: Ja
 • Diameter: 7,5 cm.
 • Højde: 18,5 cm.

Eva Solo To Go Cup

Forhandler Pris Information
183 DKK Se produkt
189,95 DKK Se produkt
199,95 DKK Se produkt
199,95 DKK Se produkt


Hvis du gerne vil have et praktisk og stilrent termokrus, så har du netop fundet det. Der er ikke mange, der kan konkurrere med Eva Solo på det punkt. De har formået at skabe et termokrus, der har et både moderne og stilrent udseende. Det minimalistiske designer taler til de fleste, hvorfor det også er blevet populært.

Det er et krus, der gør det nemt for dig at tage din morgenkaffe eller en kold iste med på farten. Det betyder også at det ikke blot kan holde væske varmt, men også koldt, såfremt det er det, du ønsker. Den kan bryste sig af at være designet med dobbeltvæg og vakuumeffekt, der holder en konstant temperatur på din væske.

Udstyret med et smart og funktionelt låg

Det er nemt at drikke af dette termokrus. Eva Solo har nemlig valgt at udstyre deres To Go Cup med et simpelt og funktionelt låg med klik-funktion. Derfor skal du blot klikke ned på låget, for at få fri passage til væsken. Som følge af det enkle design på låget, så er det endda muligt at betjene To Go Cup fra Eva Solo med en hånd.

Eva Solo har også valgt at udstyre kruset med en smart bærestop. Det er en bærestrop, der er fremstillet i silikone. Derfor er det et robust materiale, der sagtens kan holde til vægten på et fyldt termokrus. Dertil giver det også et godt spil til designet. Dette er – uden tvivl – ét af de flotteste termokrus på det danske marked.

Det er dog ikke kun det flotte design, der gør To Go Cup fra Eva Solo til et godt køb. Det byder også på en effektiv termoeffekt, hvorfor du kan holde væske koldt eller varmt i mange timer. Ydermere tåler det også maskinopvask, hvorfor rengøringen er hurtigt overstået. Skru blot låget af og put begge dele i maskinen.

Detaljer:

 • Farve: Marmorgrå
 • Materialer: Kunststof, silikone og rustfrit stål
 • Diameter: 6,5 cm.
 • Kapacitet: 0,35 L
 • Højde: 20 cm.

Hvad skal jeg holde øje med, når jeg vælger termokrus?

Det er ikke muligt at pege på ét termokrus, der er det bedste for alle. Der er stor forskel på folks egne ønsker og krav. Derfor er det også noget, der skal tages højde for, når man vælger. Det er dog ikke noget, der betyder at vi ikke kan hjælpe med relevant rådgivning, der kan gøre dit valg af termokrus en kende nemmere.

Det skader ikke, at du er lidt kræsen, når du skal købe et nyt termokrus. Det kan nemlig ikke betale sig, at du ikke går på jagt efter det bedste af slagsen. Det er ikke så tit, at der er behov for at skifte det ud, hvorfor man lige så godt kan købe det rette til en start. Det giver bedre mening at bruge dine penge på fornuftig vis.

Hvad skal jeg særligt lægge vægt på?

Når du skal købe et termokrus, så er der nogle aspekter, der er vigtigere end andre. Derfor er det også dem, der skal pålægges et større fokus, så du er garanteret et fornuftigt valg. Du har gode forudsætninger for at finde det rette termokrus, hvis du hovedsageligt lægger fokus på de følgende elementer:

 • Størrelse:Du bør tænke over, hvor stort du ønsker, at dit nye termokrus skal være. Her skal du både tænke på fysisk størrelse og kapacitet. De fleste byder på en kapacitet på mellem 300 og 500 ml. Det er en passende størrelse for de fleste, mens det for andre kan være en anelse for stort eller småt.
 • Rengøring:Rengøring er også et aspekt, du skal tænke på. Det er en klar fordel at vælge en model, der kan holde til at komme en tur i opvaskemaskinen. Du kan spare dig selv for en del tid og besvær ved at vælge et termokrus, der tåler maskinopvask. Du skal nemlig ikke selv stå og vaske det op.
 • Sikkerhed:Du kan komme galt afsted med varme væsker. Derfor er det vigtigt at vælge et krus, hvor sikkerheden er i top. Du skal nemlig sikre dig at det holder tæt og dermed ikke udgør en fare for dig. Når du skal vurdere dette, så skal du bl.a. sikre dig at der er tale om et låg, der altid holder tæt.
 • Håndtering:Det kan også være en god idé at købe et termokrus, der kan betjenes med én hånd. For at sikre dette, så skal det også være nemt og åbne og lukke låget. Dertil kan det også være en fordel, hvis termokruset er udstyret med en bærestrop. Det gør det nemmere at tage det med på farten.
 • Materialer:Du kan sagtens finde et billigt termokrus, men det er dog næppe lavet i gode materialer. Hvis du ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten, så er du også nødt til at vælge materialer, der er robust. Det bør f.eks. være en kombination af rustfrit stål og silikone, der er det bedste valg.

Hvorfor skal jeg købe et termokrus?

Det er ikke alle, der kan se en idé i at købe et termokrus. Der er mange, der blot mener at man kan tage en normal kaffekop med i bilen. Det kan dog ikke holde din kaffe eller te varm på i samme omfang. Hvis du vil sikre dig dette, så er du nødt til at købe et termokrus, som kan holde dine væsker varme en hel dag.

Hvis du vælger et effektivt termokrus, så går der lang tid, før temperaturen på din væske ender med at dale. Det er selvfølgelig ganske smart, hvis du ofte skal have kaffe el.lign. med på farten. Du skal dog være klar over, at det ikke er alle termokrus, der er lige gode til at holde temperaturen, hvilket du skal huske på.

Der er dog mange, der tror, at du kun kan bruge et termokrus til at holde væske varmt. Det er dog ikke helt tilfældet. Det er nemlig også muligt at gøre brug af det til at holde væske koldt. Derfor kan du hælde koldt vand, saftevand m.m. i et termokrus, hvorefter det er i stand til at holde væsken kold i en lang periode.

Minder på mange punkter om en termokande

Et termokrus minder på mange punkter om en termokande. Det er dog ikke helt så praktisk at skulle have en hel kande med dig. Derfor er det praktiske ved et krus, at det ikke fylder nær så meget og derfor er en kende nemmere at have med dig på farten. Samtidig er det ikke alle, der f.eks. får drukket en hel kande kaffe.

Det skal dog gøres klart, at det ikke er alle termokrus, der rent faktisk er udstyret med et låg. Hvis det ikke er det, så kan det være svært at have det med på farten. I de fleste tilfælde giver det derfor slet ikke mening at købe et termokrus uden låg. Heldigvis er det kun meget få modeller, der ikke er udstyret med et solidt låg.

Men har du i virkeligheden brug for et termokrus? Det er op til dig selv at vurdere. Det er nemlig kun dig selv, der kan tage stilling til, om det er vigtigt for dig. Hvis du ofte er på farten eller gerne vil have kaffe med, når du kører på arbejde, så er det et godt køb. Det vil du med garanti også hurtigt ende med at sætte pris på.

Det kan godt betale sig at betale for kvalitet

Som det også gør sig gældende med stort set alt andet her i livet, så er det en god idé at gå efter et termokrus, der befinder sig i den dyre ende. Du løber nemlig en risiko ved at gå på jagt efter det billigste af det billigste på markedet. Som der også er givet udtryk for i introduktionen, så er ikke alle termokrus lige effektive.

Hvis du køber en termokop, så er det selvfølgelig med henblik på at den kan holde en bestemt væske varm. Skal den kunne det, så skal den også være af en vis kvalitet. Hvis du vælger et billigt termokrus, så er du ofte nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. Det er dog ikke det værd, da besparelsen er alt for lav.

Det giver næsten sig selv, at du ikke er specielt godt stillet med et sådant krus. Derfor giver det bedre mening at lede efter et dyrere termokrus. Der er nemlig tydelige sammenhænge mellem pris og kvalitet. Hvis du er i stand til at finde et dyrere termokrus, der falder i din smag, så kan du bl.a. nyde godt af de følgende fordele:

 • Du kan forvente at du får et krus, der er af langt højere kvalitet
 • En højere kvalitet er også ensbetydende med en længere levetid
 • De er mere sikre, da de har en god isolering, er drypfrie m.m.
 • Ofte er de dyrere modeller også nemmere at have med at gøre ift. rengøring
 • De er udviklet til nem opbevaring og transport

Gælder det for alle dyre termokrus?

Det skal selvfølgelig understreges, at ovenstående ikke er noget, der gør sig gældende for alle dyre krus. Der vil altid være en eller flere undtagelser. Det er blot med til at understrege det faktum, at det er vigtigt at du vælger med stor omhu. Hold derfor altid øjnene åben, selvom det er dyre termokrus, du primært kigger på.

Her er der mange ting, der er værd at kigge på. Du bør blandt andet fokusere på dets specifikationer, kvalitet og termoevne. Husk dog også altid på, at det ikke giver mening at købe et billigt termokrus, hvis du er nødt til at skifte ud efter et par måneder. Så er det bedre at øge budgettet og købe et dyrere krus til en start.

Tips og tricks til brug og vedligeholdelse af termokrus

Det er ikke ligefrem raketvidenskab at skulle vedligeholde eller bruge et termokrus. Derfor er det også noget, alle kan finde ud af. Det ændrer dog ikke på at der findes række relevante tips og tricks, du bør tage til dig. Det kan du heldigvis blive klogere på herunder, så du er godt klædt på til brugen af dit kommende termokrus.

1. Gør det altid rent efter brug

Det kan lyde basalt, men det er uhyre vigtigt, at du sørger for at gøre dit termokrus rent efter hvert brug. Det er ikke nogen god idé at lade det stå i flere dage, selvom du måske ikke har lyst til eller har svært ved at finde tid til rengøringen. Hvis du bruger det hver dag, så er det også vigtigt, at det bliver gjort rent hver eneste dag.

Der er flere grunde til at kontinuerlig rengøring er vigtigt. Det er dog især som følge af at du undgår bakterier og dårlig lugt. Der er heldigvis mange krus, der godt kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Det er selvfølgelig en fordel, da det gør rengøringen en del nemmere. Derfor er det også værd at gå efter et sådant termokrus.

2. Skru altid låget godt på

De fleste vælger at købe et termokrus, fordi de gerne vil have det med på farten. Der er f.eks. mange, der tager det med i bilen, når de kører mod arbejde om morgenen. Derfor drikker de også kaffe, mens de kører bil. Når man gør det, så har man selvfølgelig fokus rettet mod at køre bil, og ikke mod selve termokruset.

Hvis du gerne vil undgå at hælde varm kaffe ned ad dig selv og ned på dit sæde i bilen, så er det vigtigt, at du sørger for at skrue låget ordentligt på. Det kan lyde meget banalt, men det er altid en god idé at dobbelttjekke om låget er skruet ordentligt fast. Du vil hurtigt fortryde det, hvis du først hælder kaffe ned ad dig selv.

3. Overvej at have mere end ét krus

Hvis du ved, at du kommer til at være hyppig bruger af dit termokrus, så kan det være en god idé at anskaffe dig mere end ét. Det kan sagtens være, at du har brygget kaffe om morgenen, og du finder ud af at dit krus står i opvaskemaskinen. I så fald skal du til at vaske det af, inden du kan komme ud ad døren med din kaffe.

Derfor giver det god mening at have mere end ét termokrus. Som udgangspunkt bør det være nok med to, da du dermed altid bør have et, der er gjort rent. Da det er sjældent at termokrus koster specielt mange penge, så bør der også være plads i budgettet til at købe mere end ét, såfremt du føler behovet for det.