Cookie- og persondatapolitik

Datasikkerheden er vigtig for Wemarket, som ejer og driver Pengefund.dk. På denne side kan du finde informationer omkring, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvordan vi opbevarer dem.

Vi indsamler ikke dine oplysninger, medmindre at du har givet tilladelse til det.

Det kan dog forekomme at vi indsamler data under dit besøg uden din accept, men selvfølgelig kun anonymt data, der ikke kan henledes til dig  som person, bruger, eller individ. Dette data vil typisk være statistik af besøg på indlæg, sider, produkter, o.l.

 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, der kan bruges til at tilpasse og forbedres vores indhold. Hvis du ikke ønsker at disse oplysninger skal indsamles, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores side. Herunder har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger ikke dataene til at få et detaljeret billede af hvem du er som person, men derimod til at få et indblik i hvem der gør brug af vores hjemmeside.

Vores hjemmeside anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Google Analytics

På Pengefund.dk bruger vi som nævn cookies til trafikmåling. Det gør vi gennem Google Analytics. Hvis du ikke ønsker at give lov til, at vi bruger cookies fra Google Analytics, så kan du blot fravælge cookies fra Google Analytics lige her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Nyhedsbrev
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, vil vi kun bruge dine data i forbindelse med markedsføring igennem vores nyhedsbrev, og kun dette. Vi gør brug af en 3. parts service i forbindelse med vores markedsføring, som er bundet af en databehandleraftale med os i henhold til gældende lovgivning.

Persondatapolitik

 

1. Ejeroplysninger

Hvis der skulle opstå spørgsmål vedrørende persondatapolitiken for Pengefund.dk, kan du findes vores kontantoplysninger herunder.

MONNI
ELI CHRISTENSENSVEJ 49
7430 IKAST
CVR.NR: 25133242

Telefon: +45 81 40 51 25
Email: info@monni.dk

Åbningstider:
Man-Tors: 8.00 – 16.00
Fre: 8.00 – 14.00
Lør-Søn: Lukket

2. Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor?

Vi indsamler kun data, der er relevante for at kunne analysere trafikken på vores side og forbedre brugeroplevelsen. Hvis du vælger at kommentere på en af vores artikler, indsamles der også en række personoplysninger om dig. 

Du kan herunder læse mere om, hvilke data vi indsamler:

 

2.1 Website

For denne hjemmeside er WordPress (hostingudbyder) databehandler. WordPress leverer hosting services, hvilket betyder at data der afgives til hjemmesiden behandles og lagres hos WordPress.

 

2.2 Kommentarer

Hvis du som besøgende vælger at skrive en kommentare, indsamles de data der vises og udfyldes i formularen: Navn og e-mail. Derudover indsamles din IP-adresse samt browseroplysninger, for at kunne opdage spam. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

2.3. Annoncenetværk på Pengefund.dk

Hos Pengefund bruger vi annoncenetværk. Vi bruger hhv.:

– PartnerAds

 

3. Hvor længe gemmes din data?

Webstedet gemmer data i forskellige tidsrum, afhængigt af hvilke data det drejer sig om. Data opbevares aldrig længere, end loven tillader det. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningens karakter, samt baggrunden for opbevaringen.

4. Retten til at klage

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger på dette websted, kan klagen rettes direkte til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

Du kan naturligvis også klage direkte til Pengefund.dk, hvilket normalt er hurtigere og nemmere. Du kan kontakte os direkte på info@monni.dk

 

5. Brug af dine personoplysninger

Vi afgiver naturligvis aldrig dine personoplysninger til tredjepart. Endvidere, så samler vi aldrig personoplysninger, uden at det rent faktisk er oplysning, du selv har givet til os ved fx at kommentere en artikle eller kontaktet os.