Pengefund tester for dig

Hos Pengefund.dk ønsker vi at rådgive de danske forbrugere om, hvilke produkter de skal vælge.

Derfor foretager vi et dybdegående researcharbejde og en grundig gennemgang og sammenligning af forskellige produkttests, som vi samler i artikler. Disse artikler skal hjælpe dig med at vælge netop det produkt, der passer til dine behov. Derfor udpeger vi de bedste produkter inden for en masse forskellige produktkategorier. De repræsenterede produkter har enten gjort sig bemærket ved at få gode anmeldelser hos diverse testpaneler eller ved at være danskernes fortrukne valg. Du kan derfor være sikker på, at de udvalgte produkter repræsenterer nogle af de bedste produkter inden for de enkelte kategorier. 

Vores mål er at hjælpe dig med at blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge for at få det bedste på markedet. Vi vil gerne bidrage til, at du som forbrugere kan foretage dig et tryg og sikkert valg, om du så skal finde en ny printer, højtaler, seng eller kaffemaskine.

Vores tests

Du vil normalt finde mellem 5 – 8 produkter i vores artikler, så du kan være sikker på, at du finder noget der passer til dine krav og præferencer. I slutningen af vores artikler finder du ofte et par gode fif, der fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på eller overveje inden køb af produtket. Vi henviser selvfølgelig altid til en webshop, hvor vi kan stå inden for forhandleren – så du får en sikker handel.

Vi understreger dog, at vi hos Pengefund.dk ikke selv fysisk tester de forskellige produkter vi anbefaler. Produkterne er udvalgt på baggrund af vores grundige research.

 

Sådan arbejder vi

Hos Pengefund.dk vil vi holde vores side reklame- og annoncefri, så din læseoplevelse ikke bliver forstyrret. Vi henviser i vores artikler til forskellige forhandlere på nettet. Vi arbejder meget på at finde de bedste og mest troværdige samarbejdspartnere, så du får det bedste køb som muligt.

Hvis du køber via et af vores links, så modtager vi en lille kompensation, i de tilfælde, hvor vi har en aftale med forhandleren. Derfor vil du finde de såkaldte affiliate-links på vores sider, der henviser til vores samarbejdspartnere. Denne indtægt bruges til at videreudvikle vores platform.

Hvem er vi?

Pengefund.dk ejes og drives af virksomheden 1web ApS. 

Bag pengefund.dk står der engagerede freelance journalister, der har til formål at gøre det nemmere for dig, at få et hurtigt overblik over de bedste produkter på markedet. Vi ønsker at guide dig igennem de forskellige produkter, så du kan være sikker på at vælge det rigtige.

Skulle du have nogle spørgsmål til noget af vores indhold eller andet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@monni.dk

Vi bestræber os på at kunne besvare din henvendelse indenfor 24 timer.