Løbeur, pulseur og træningsur er blot forskellige betegnelse for et ur med samme grundlæggende funktioner. I alle tre tilfælde er det et ur, der er skabt til at maksimere dit træningsafkast. Det gør det nemt at skabe et overblik over dine præstationer, hvilket kan motivere dig til at yde mere, for at skabe bedre resultater.

Sådanne ure kan fås i mange variationer. Nogle kommer med indbygget GPS, mens andre kan måle din puls. De fleste kan desuden kommunikere med din smartphone, så du kan samle din data i en applikation. Hvis du leder efter et løbeur, så er du kommet til det rette sted, da du herunder præsenteres for markedets bedste.

Garmin Forerunner 35

Forhandler Pris Information
866 DKK Se produkt
1.102,50 DKK Se produkt

Her får du et både slankt og let løbeur. Derfor er det også ideelt til løbeturen, men også til andre former for træning. Det har tilmed så lav en vægt, at du også kan bruge det under konkurrencer. Forerunner 35 er ét af de mest populære løbeure på det danske marked. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det er tilfældet.

Det kan bl.a. bryste sig af Garmin Elevate. Det er en håndledsbaseret pulsmåling og GPS, som er udviklet af Garmin selv. Det er denne teknologi, der er med til at sikre, at det er et ur, der kan registrere både distance, tempo, intervaller m.m. på præcis vis. Derfor behøver du hverken en pulsmåler om brystet eller en mobil.

Hold nemt forbindelsen ved lige

Du har rig mulighed for at parre din smartphone med dit Forerunner 35, såfremt det er noget, du ønsker. Det gør det muligt for dig at modtage flere former for Smart Notifications direkte på dit håndled. Dertil giver det dig også adgang til en række forskellige funktioner, der giver dit løbeur en større grad af anvendelighed.

Derfor er det også et ur, der giver dig muligheden for at bevare forbindelse med både venner og familie. Det kan lade sig gøre via dets live tracking-funktion. Det giver dig nemlig mulighed for at dele dine ture i realtid. Endvidere sørger uret også for at holde dig opdateret med automatisk opdatering, musikstyring og andet.

Giver dig mulighed for at variere din træning

Hvis du gerne vil holde dig i form, men også gerne vil undgå en kedelig træning, så er Forerunner 35 noget for dig. Det er et løbeur, der gør det nemmere at opnå en mere varieret træning. Det kommer nemlig med en række indbyggede aktivitetsprofiler til indendørs- og udendørsløb. Det kan dog bruges til mere end dét.

Er du blevet træt af at løbe? Eller har du bare brug for en anden form for motion? I så fald kan du blot skifte til cykelprofilen, hvorefter du kan sætte dig op på cyklen i stedet. Du kan også gøre brug af kardioprofilen, hvis du ønsker at udfordre dig selv. Det er en god profil, hvis du ønsker at træne på en trappemaskine el.lign.

Sikrer dig præcis aktivitetstracking hele døgnet

Det er et ur, der giver dig flere gode grunde til at have det på hele døgnet rundt. Det byder nemlig på en række omfattende aktivitetstracker-funktioner. Det inkluderer nemlig blandt andet skridt, kalorier, distance, intensitetsminutter og pulsmåling. Det er funktioner, der er aktiveret og fungerer i alle døgnets 24 timer.

Dertil holder det faktisk også øje med perioder, hvor du ikke bevæger dig. Når du har haft for lange perioder med inaktivitet, så afgiver det automatisk en vibrationsalarm, der signalerer at det er på tide at bevæge sig. Derfor er Forerunnre 35 også et løbeur, der kan bryste sig af at være meget mere end blot et simpelt løbeur.

Overfører dine træningsdata til online træningsunivers

Vil du gerne have gode muligheder for at efterbehandle din data? I så fald kan du roligt vælge et hvilket som helst løbeur fra Garmin, der er koblet sammen med Garmin Connect. Det et Forerunner 35, hvorfor det helt automatisk overfører dine træningsdata fra dine løbeture, så de altid er frit tilgængelige i Garmin Connect.

Derfor medfølger der også et gratis træningsunivers på nettet, hvis du køber dette ur. Ved at logge ind på Garmin Connect kan du gense dine resultater. Herfra kan du tilmed også dele dem på de sociale medier, hvis det ønskes. Det er en software, der både er gratis og er tilgængelig til PC eller via en app på din smartphone.

Detaljer:

 • Vægt: 37,3 gram
 • Pulsvisning: Ja
 • Kalorietæller: Ja
 • Batterilevetid: Op til 9 dage i urtilstand / Op til 13 timer i træningstilstand
 • GPS: Ja

Polar M200

Forhandler Pris Information
898,97 DKK Se produkt
941 DKK Se produkt

Du behøver ikke at betale en mindre formue, hvis du gerne vil købe et pulsur til din løbetræning. Du kan blot vælge at tage et kig på M200 fra Polar. Det er nemlig Polars bud på et prisgunstigt løbeur med GPS-funktion. Det er et simpelt løbeur, men det er dog et bevidst valg, for at gøre det både billigt og nemmere at bruge.

Derfor er det også et rigtig godt ur til dig, der gerne vil have et løbeur, der er nemt at gå til. Du skal ikke være i tvivl om, hvorvidt Polar M200 er et ur, du kan finde ud af at bruge. Det er nemt og hurtigt at lære at kende. Det er én af de klare fordele ved Polar M200. Det er derfor også ét af de aspekter, der har gjort det populært.

Kommer selvfølgelig med håndledspuls

Da der er tale om et løbeur, så har Polar selvfølgelig udstyret det med måling af puls i håndleddet. Det er en måling, som uret er i stand til at foretage ved hjælp af optisk aflæsning af den blodgennemstrømning, der er i håndleddet. Derfor er der også gode muligheder for at holde øje med din puls, når du løber med dit M200.

Mere specifikt, så kan du holde øje med din puls ud fra de fem pulszoner, når du løber. Dertil kan du også få vist en max. puls. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af pulsmåling i håndleddet, men gerne vil have et mere præcist resultat, så kan et pulsbælte bruges. Her er der mulighed for at tilkoble et pulsbælte som et Polar H7.

Er udstyret med en velfungerende aktivitetsmåler

På lige fod med et væld af øvrige løbeure, du kan finde på det danske marked, så er dette løbeur også blevet udstyret med en aktivitetsmåler. Det giver dig derfor rig mulighed for at holde øje med dit aktivitetsniveau – og ikke kun, når du er vågen. Det holder nemlig øje med din aktivitet hele døgnet, hvis blot du har det på.

Det kan tælle dine skridt, gemme dine træninger og overvåge kvaliteten af din søvn. Derfor er det et godt ur, hvis du gerne vil kunne holde øje med dit aktivitetsniveau direkte på displayet på dit løbeur. Det er tilmed et vandtæt ur, hvorfor du sagtens kan have det på hele døgnet. Det kan du endda mens du svømmetræner.

Vælg mellem et væld af sportsprofiler

Polar kalder selv deres M200 for et løbeur. Det er dog et ur, der har meget andet at byde på. Det skyldes bl.a. at det leveres med en lang række forskellige sportsprofiler. Derfor er det muligt at bruge de mange profiler sammen med aktivitetsmåleren. Det kan give dig en præcis måling af rigtig mange sports- og motionsformer.

Derfor har du ikke kun mulighed for at bruge det under løbetræning. Det kan også bruges i forbindelse med cykling, styrketræning, vandring, spinning, svømning, MTB og meget andet. Derfor et det et oplagt løbeur for dig, der ikke kun vil bruge det til at løbe. Det kan fx være, du også gerne vil bruge det til spinning eller gang.

Få lavet et personligt løbeprogram

Med til løbeuret følger også adgang til Polars webservice og app ved navn Polar Flow. Det er en software, der gør det muligt at få udformet et personligt løbeprogram. Alle programmer er unikke og er tilpasset dig. Der bliver taget udgangspunkt i dit konditionsniveau og dine mål, så du selv kan bestemme, hvor du vil ende.

Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige programmer. Du kan vælge mellem flere programmer for 5 km., 10 km., halvmaraton eller maraton. Derfor kan du selvfølgelig også finde et program, der passer godt til dig. Det er selvfølgelig en fordel, som særligt nybegyndere kan nyde godt af, når de vil godt fra start.

Detaljer:

 • Hukommelse: 8 MB Flash
 • Vandtæt: Ja
 • Indbygget GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Batterilevetid: Strømsparetilstand i op til 50 timer / Op til 13 træningstimer
 • Smartwatch-funktion: Nej

Beurer PM 62

Forhandler Pris Information
899 DKK Se produkt
899 DKK Se produkt

Her er der tale om et pulsur, der kan bryste sig af en lang række funktioner. Derfor er det også et ur, der kan tjene som løbeur. Det er dog især et ur, der er værd at overveje, hvis du gerne vil have et træningsur, der har et eksklusivt udseende. Beurer PM 62 byder nemlig på en beklædning i børste stål såvel som en høj komfort.

Der er blandt andet mulighed for opkobling direkte til din PC. Det kræver dog at du selv er villig til at investere i en software. Det er nemlig ikke noget, der følger gratis med til PM 62 fra Beurer. Det er en skam, da det er noget, der gør sig gældende for mange andre pulsure. Derfor skal det også inddrages i dine overvejelser.

Et pulsur med rigtig mange funktioner

Du er sikret, at der er tale om et pulsur, der byder på en lang række funktioner. Derfor er der også en god chance for, at det byder på de funktioner, du har brug for. Det kommer selvfølgelig med et almindeligt ur med både 12- og 24-timers visning. Dertil kommer det også med kalender med ugedag og dato frem til 2099.

Derfor er du selvfølgelig sikret, at det er et ur, der har alle de basale funktioner. Det kan også bruges som både alarm og stopur, såfremt dette ønskes. Det er vandtæt helt ned til 30 meter, mens det også kan vise dig 50 mellemtider med gennemsnitspuls pr. mellemtid. Det hele bliver vist på dets baggrundsbelyste display.

Pulsmåler med en lang række muligheder

Det er ikke kun pulsur-delen, der har et stort udvalg af funktioner. Det er også noget, der gør sig gældende for dens pulsmåler. Det vigtigste er dog at den byder på en god pulsmålingsnøjagtighed i henhold til EKG. Det er også en pulsmåler, der både byder på en analog dataoverførsel samt justerbar træningszone med alarm.

På Beurer PM 62 får du vist en optisk visning af pulsen. Hvis det vises med en grøn farve, så befinder dig i zonen. Hvis det vises med en rød farve, så befinder du dig udenfor zonen. Dertil bliver der også angivet den tid, du har været over, under eller i træningszonen. Samtidig vises også gennemsnits- samt maksimumpuls.

Indbygget mulighed for fitnesstest

Det er et oplagt ur for dig, der gerne vil teste dig selv. PM 62 bliver leveret med en indbygget fitnesstest. Det er en funktion, du kan bruge til at teste dit konditionsniveau. Det er en personlig test, der er baseret på 1.600 meter løb. Her placeres du på et niveau fra 1 til 5, ligesom du også får vist en fortolkning af de målte data.

Endvidere får du også vist et automatisk forslag til træningszone. Det kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af din løbetræning, når du har dit PM om håndleddet. Du kan selvfølgelig også holde øje med basale data som fedtforbrænding i gram og kalorieforbrug. Derfor kan du holde øje med antallet af forbrændte kalorier.

Angivelse af både basal og aktiv metabolisme

Det er også muligt at følge med i både den basale og aktive metabolisme på dit Beurer PM 62. Den aktive metabolisme er den mængde kcal., din krop forbrænder i løbet af en dag. Den basale metabolisme er i stedet den mængde kcal., din krop forbrænder i en hvileposition. Begge dele kan du nemt følge med i på dette ur.

Dertil medfølger der også en række forskellige former for tilbehør og udstyr. Det gør sig gældende for både et pulsbælte og et cykelmonteringsbeslag. Du får også en lille taske med, som du kan bruge til opbevaring af dit ur. Dertil medfølger der 2 stk. CR2032-batterier, som naturligvis er den batteritype, det gør brug af.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Vandtæthed: 3 ATM
 • Pulsmåling: Ja
 • Garanti: 3 år
 • Fitnesstest: Ja

Garmin Forerunner 235

Forhandler Pris Information
1.600 DKK Se produkt

Vil du gerne have nøjagtig pulsmåling direkte på håndleddet, når du motionere? I så fald skal du have fat i et løbeur med indbygget pulsmåling. Det kunne eksempelvis være et Garmin Forerunner 235. Det er nemlig et løebur, der tilbyder en nøjagtig pulsmåling på håndleddet. Derfor er der ikke behov for brug af et pulsbælte.

Garmin har valgt at udstyre deres Forerunner 235 med en optisk sensor. Det er denne sensor, der er i stand til at måle din puls hele døgnet rundt. Det sker selvfølgelig direkte på dit håndled. Dermed kan du hele tiden følge med i din puls. På en farverig måler kan du identificere din pulszone og følge dine slag pr. minut i realtid.

Kan bruges til både indendørs og udendørs træning

Garmin har valgt at udstyre uret med et indbygget accelerometer. Det er er i stand til at registrere distance- og hastighedsdata, når du løber. Det er aktuelt, hvad end du løber på udenfor, på en indendørs bane eller på et løbebånd. Derfor kan du benytte dig af dette ur, uanset hvordan du normalvis foretrækker at løbetræne.

Dertil er det også muligt for dig at holde øje med dit aktivitetsniveau. Det kommer med en aktivitetstracker, der er bygget ind i uret. Derfor fortæller det dig også, når du har siddet stille i for lang tid. Det er også et ur, der er kompatibelt med GPS- og GLONASS-satellitter. Derfor kan du altid finde frem til din præcise position.

Tilpas både dit ur og din træning

Der er ikke to løbere, der er ens. Derfor er deres mål og behov heller ikke ens. Det er de godt klar over hos Garmin, hvor de står bag nogle af de mest bruge elektroniske produkter til løbere. Derfor har de sørget for, at det er muligt at tilpasse din træning ved at kunne downloade træningsprogrammer direkte ned på dit ur.

Det er noget, der kan lade sig gøre ved hjælp af Garmin Connect, som er en onlinebaseret tjeneste, Garmin udbyder til deres kunder. Det er helt gratis at benytte sig af, og du får tilmed mulighed for at tilpasse dine forskellige datafelter. Endvidere kan du også downloade urskiver, widgets m.m. til at tilpasse dit urs look.

Nemt og overskueligt overblik over din træningsdata

Én af de klare fordele ved at vælge netop dette ur er, at det kan give dig en række kortfattede og letforståelige diagrammer, grafer, kort og meget mere. Det er med til at give dig en simpel måde at holde øje med dine aktiviteter, registrere dine fremskridt og samtidig også trådløst uploade relevant data via Garmin Connect.

Dertil er det muligt at dele dine data, så du kan konkurrere mod venner, familie el.lign. i ugentlige skridt- og løbeudfordringer. Endvidere er det også muligt at sammenligne resultater i realtid via LiveTrack-funktionen. Du kan også bruge app’en til at modtage vejrforhold, vejrudskitet og andre notifikationer direkte på dit ur.

Gør dit ur endnu mere personligt

Er du typen, der godt kan lide at have et ur, som du ikke ser alle steder? I så fald kunne dette ur sagtens være noget for dig. Ved hjælp af Garmin Face It (gratis app fra Garmin) kan du tilpasse din enhed med et foto, der stammer fra din smartphone. Dermed kan du selv styre baggrunden på dit løbeur – helt uden begrænsninger.

Du skal blot downloade appen, vælge et billede fra et fotobibliotek, vælge tidsvisningsstil og herefter har du fået et helt nyt billede som urskive på dit ur. Derfor kan du skabe et personligt løbeur, som ingen andre har. Du har helt frie rammer, hvad end det skal være et billede af en smuk udsigt, familien eller din lille hund.

Detaljer:

 • Kalorietæller: Ja
 • Pulsvisning: Ja
 • Batterilevetid: Op til 11 timer i GPS-tilstand
 • Vægt: 42 gram
 • Display: 1,23” LED
 • Batteri: Lithium-Ion
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Bluetooth: Ja

Garmin Forerunner 25

Forhandler Pris Information
675 DKK Se produkt
792 DKK Se produkt

Der er mange, der tror, at de er nødt til at betale en mindre formue for deres nye løbeur. Sådan behøver det dog slet ikke at forholde sig. Hvis du gerne vil have et løbeur, men ønsker at holde din investering på et sobert niveau, uden at gå på kompromis, så er Garmin et godt valg. Mere specifikt, så er Forerunner 25 et godt valg.

Det er ikke blot et prisbilligt, men også et meget brugervenligt løbeur. På trods af den lave pris, så er der ikke grund til at frygte, at der er gået på kompromis med noget. Tværtimod, så kan du være helt sikker på, at der er tale om et ur, der kan tage din løbetræning til det næste niveau. Det byder nemlig på alt, du har brug for.

Løbeur med indbygget pulsmåler

Hvis du vælger at købe et nyt løbeur, der er udstyret med en pulsmåler, så får du nogle helt andre muligheder i forhold til din løbetræning. Det gør det nemlig muligt for dig at træne med pulszoner. Derved kan du nemt vurdere, hvornår du skal presse dig selv lidt ekstra, og hvornår der er behov for at spare lidt på dine kræfter.

Ikke nok med det, så er en pulsmåler også med til at sikre, at du får mere nøjagtige oplysinger om de kalorier, du forbrænder i løbet af din træning. Derfor er der mange fordele forbundet med at have en pulsmåler i dit løbeur. Det er selvfølgelig også på baggrund af dette, at Garmin har udstyret deres Forerunner 25 med én.

Hold øje med dine aktivitet hele døgnet

Garmin Forerunner 25 er også udstyret med en aktivitetstracker. Det betyder at du efter hver af dine løbeture kan registrere dine fremskridt. Det er selvfølgelig klar fordel, at du ikke skal medbringe en smartphone eller lignende til dette. Derfor kan du altid holde øje med dine daglige skridt, uanset om du er inde- eller udendørs.

Det er dog ikke kun dine skridt, du altid kan holde øje med. Det kan også lade sig gøre for både distancer og kalorier. Det er også denne funktion, der er fortæller dig, når det er på tide at rejse sig og bevæge sig, hvis du har siddet stille for længe. Derfor er det en god idé, at du har dit Forerunner 25 fra Gamin på hele døgnet.

Du kan parre din smartphone med dit Forerunner 25

Det er selvfølgelig også muligt for dig at parre din smartphone med dit Forerunner 25. Du kan dog også gøre brug af en enkel computertilslutning. Det gør det muligt for dig at uploade alle dine aktiviteter til Garmins eget gratis online-træningsfælleskab, som de kalder for Garmin Connect. Det er naturligvis særdeles nemt.

Her er det muligt for dig at følge din løbetur på et kort, men også for at få flere oplysninger om hver enkelt kilometer, du løber. I Garmin Connect kan du også se en daglig oversigt over dine aktiviteter og dele dataen med dine venner. Du kan endda lade andre følge din løbetur direkte via LiveTrack på dit Forerunner 25.

Følg med i dine forbedringer

Hvis du vælger et Forerunner 25, så får du også et løbeur, der gør det nemt at følge med i dine forbedringer. Det er nemlig et ur, der fortæller dig, når du har forbedret dig. Det afgiver f.eks. en notifikation, hvis du har løbet den hurtigste kilometer eller den længste tur. Derfor er du aldrig i tvivl om, om du har forbedret dig.

Endvidere kan det også bryste sig af en kraftig og stærk satellitmodtagelse. Derfor er du garanteret, at det er et ur, der både hurtigt og præcist registrerer hvor langt, hvor hurtigt og hvor du løber. Det gør sig endda også gældende, selvom du løber under et tæt trædække. Derfor kommer du aldrig til at miste dit GPS-signal.

Detaljer:

 • Kalorietæller: Ja
 • Vægt: 39 gram
 • Farve: Sort
 • Trådløs dataoverførsel: Ja
 • Batteri: Lithium-Ion
 • Mål: B: 40,2 mm. x H: 47 mm. x D: 13,9 mm.
 • Skærmopløsning: 128 pixels x 128 pixels

Nordic Active S10+ Sports GPS Watch

Forhandler Pris Information
907 DKK Se produkt

S10+ fra Nordic Active er et aktivitets- og løbeur, der kan bryste sig af en lang række funktioner. Fælles for de mange funktioner er, at de er udviklet med henblik på at skabe en bedre oplevelse for brugeren. Derfor er det et oplagt aktivitetsur, hvis du er på jagt efter et ur, du kan have med om håndleddet, når du løber.

Det er et ur, der byder på en lang række forskellige funktioner. Der er flere af dem, der er værd at fremhæve, men det er dog især den intuitive GPS-funktion, der er værd at fremhæve. Det er en funktion, der er udviklet til at kunne kortlægge hele din rute. Dermed har du nemt ved at holde øje med, hvor du løber rundt henne.

Er også udstyret med en indbygget pulsmåler

Det er dog ikke kun en GPS-funktion, Nordic Active har valgt at udstyre deres S10+ med. Det er også blevet udstyret med en pulsmåler. Derfor har du nemt ved at følge med i din puls, når du er ude at løbe. Løber du, så er det vigtigt at holde overblik over din puls, da det fortæller dig meget om dit konditionsniveau.

Der er selvfølgelig tale om en indbygget håndledsbaseret pulsmåler. Derfor er der ikke behov for at benytte et pulsbælte om brystet, som ellers er tilfældet for rigtig mange andre løbeure. Det er ikke alle, der føler et behov for at måle deres puls, når de løber. Det ændrer dog ikke på, at det er en rigtig god idé at gøre dette.

Er både støv- og vandtæt

Det kan dog ikke blot bryste sig af at være udstyret med en pulsmåler og en GPS-funktion. Nordic Active har nemlig også sørget for at deres S10+ kan bryste sig af at være både støv- og vandtæt. Det kan den nemlig via IP68-certificeringen. Derfor skal du heller ikke være bekymret, hvis du gerne vil ud at løbe en tur i regnvejr.

Ikke nok med det, så er det faktisk så vandtæt, at du sagtens kan have det om håndleddet, når du tager dig en svømmetur. Det er nemlig det, den føromtalte IP68-certificering betyder. Hvis du ikke blot skal bruge dit nye aktivitetsur til løbetræning, så er et Nordic Active S10+ et godt valg. Det kan nemlig bruges til flere ting.

Kan styres ved hjælp af en app

Det er nemt for dig at styre dette ur. Det sker nemlig ved hjælp af en medfølgende applikation. Den kan både installeres på iOS og Android, hvorfor den kan bruges på rigtig mange smartphones. Der er selvfølgelig også mulighed for at installere den på en tablet-pc. De fleste foretrækker dig at bruge appen på deres smartphone.

Det er dog ikke kun denne applikation, den er kompatibel med. Den er nemlig også kompatibel med Strava. I begge tilfælde er der dog tale om teknologier, der er med til at øge overblik over din træning. Derfor kan du nemt følge med i data fra dine træningspas, så du har mulighed for at vurdere, om du bevæger dig fremad.

Byder på en enormt lang levetid

Hvis du gerne vil være sikker på at du får fat i et løbeur, der byder på en lang batterilevetid, så kan du roligt vælge at investere i S10+ fra Nordic Active. Her er der nemlig tale om et ur, der byder på en lang levetid på helt op til 120 timer. Det skyldes at det er udstyret med et batteri, der byder på en kapacitet på 450 mAh.

Derfor er du selvfølgelig også sikret, at det næppe kommer til at gå ud midt under en løbetur. Det er dertil også kompatibelt med både Google Fit og Apples Sundhed-app, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil have dine data over på din smartphone. Selve designet og interfacet er meget intuitivt og er nemt at gøre brug af.

Detaljer:

 • Pulsmåler: Ja
 • GPS: Ja
 • Smartphone-kompatibilitet: Ja, iOS og Android
 • Bluetooth: Ja
 • Batterilevetid: Op til 120 timer
 • Batterikapacitet: 450 mAh
 • Vandtæt: Ja, IP68-certificeret

Beurer PM25

Forhandler Pris Information
274 DKK Se produkt
399 DKK Se produkt
519 DKK Se produkt
609 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Beurer står bag en lang række gode puls- og løbeure. Derfor er det også en producent, du roligt kan vælge at købe et nyt løbeur fra. Hvis du gerne vil billigt i gang, fordi du står overfor at skulle købe dit første løbeur, så er et PM 25 fra Beurer et godt valg. Det får du nemlig til under 500 kroner.

Du skal dog ikke være bekymret for, hvorvidt den lave pris betyder at kvaliteten også er lav. Sådan forholder det sig nemlig slet ikke. Tværtimod, så er det et ur af rigtig høj kvalitet. Det bliver blandt andet understreget af, at det er blevet kåret som testvinder i tyske Runnersworld, hvor PM25 vandt i kategorien ”Begynder”.

Sikrer en høj pulsmålingsnøjagtighed

Hvis du løber med et løbeur på, så er der en god chance for, at du gerne vil kunne måle din puls. Det vil langt de fleste løbere nemlig – både nybegyndere og garvede løbere. Det er dog slet ikke noget problem med PM25 fra Beurer. Her er der nemlig tale om et prisgunstigt løbeur, hvor der ikke er gået på kompromis med pulsen.

Derfor er du også sikret, at det er et ur, der kan give dig en meget præcis pulsmålingsnøjagtighed. Det sker i henhold til ECG, hvorfor der er tale om en nøjagtig måling, der giver dig et retvisende billede af dis pulsniveau. Det er ganske imponerende taget i betragtning af, at PM25 er ét af de billigste aktivitetsure fra Beurer.

Viser en masse relevant data

Du har rig mulighed for at følge med i data omkring din løbetur på dette ur. Det er ikke kun data i forhold til din puls, der er tale om, om end du får vist både din gennemsnits- og maksimumpuls. Foruden dette kan du også nemt følge med i både fedtforbrænding i gram og en beregning af kalorieforbruget for dine løbeture.

Derfor får du selvfølgelig altid vist de data, du ønsker at få et indblik i. Endvidere byder det også på justerbare træningszoner med dertilhørende alarm. Det har selvfølgelig også de basale urfunktioner, hvilket bl.a. tæller kalender med ugedag og dato, ur med tid (12/24 timer) samt både alarm og stopur, hvilket kan være relevant.

Er vandtæt ned til 30 meter

Du kan roligt have dit Beurer PM25 på i vandet. Det er nemlig vandtæt ned til 30 meter. Hvis du foretrækker at kunne bruge dit aktivitetsur til andet end løbeturen, så er dette derfor et godt valg. Med dette ur kan du også indhente relevant data fra dine svømmeture, hvis ønskes. Regn er desuden heller ikke noget at frygte.

Uret er drevet af et 3V CR2032-batteri. Det medfølger selvfølgelig til købet. Derfor kan du tage det i brug, når du modtager det. Du er ikke nødt til at lade det op først. Dertil medfølger der også en opbevaringstaske, som du kan have uret liggende i derhjemme. Beurer forsikrer dig om god kvalitet og giver dig hele 2 års garanti.

Detaljer:

 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæthed: Ned til 30 meter
 • pulsbælte: Ja
 • Garanti: 2 år
 • Batteri: 3V CR2032
 • Dataoverførsel: Analog

Garmin Vivoactive 3

Forhandler Pris Information
1.387 DKK Se produkt
1.706 DKK Se produkt

I dag er løbeure noget helt andet, end hvad det var for blot et par år siden. Der er sket meget med udviklingen, hvorfor de moderne modeller har mere at byde på. Som følge af dette kan de faktisk også bruges som dit ur i hverdagen. Hvis det er et sådant ur, du er på jagt efter, så er det værd at tage et kig på Garmin Vivoactive.

Det er ikke blot et løbeur, men bliver derimod kategoriseret som et decideret smartwatch. Det er en urtype, der er blevet mere og mere populær i løbet af de seneste par år. Det er dog langt fra alle modeller, der er lige så målrettet mod motion, som det er tilfældet med Vivoactive 3. Derfor tiltaler uret heller ikke alle.

Udstyret med hele 15 forudindlæste apps

Du kommer ikke til at mangle funktionalitet, hvis du vælger dette smartwatch. Tværtimod, så er du sikret, at du har en app til enhver form for sport og motion. Garmin har nemlig valgt at levere det med intet mindre end 15 forudindlæste apps. Disse apps er udviklet til at kunne bruges til forskelligt GPS- og indendørssport.

Her er der selvfølgelig tale om rigtig mange forskellige sports- og motionsformer. Derfor er det ikke kun løb, du kan bruge dette ur til. Tværtimod, så er der tale om et smartwatch, du kan bruge til rigtig mange forskellige formål. Det ændrer dog ikke på, at det fungerer glimrende som løbeur, hvad end du er begynder eller garvet.

Hold nemt øje med dit formniveau

Det er også et ur, der gør det nemt for dig at holde øje med dit formniveau. Før i tiden kunne det være svært at skabe et overblik over ens eget formniveau. Det er dog ikke noget problem med Garmin Vivoactive 3. Det er nemlig muligt at holde øje med dit formniveau ved hjælp af en estimering af VO2-max og din fitnessalder.

Du kan også bruge uret til at se, hvordan du håndterer stress. Dertil er det også muligt for dig at personliggøre dit smartwatch. Det kan du gøre via de tusindvis at gratis urskiver, apps og widgets. Disse kan du nemt hente og installere på dit ur fra deres Connect IQ Store. Derfor kan du nemt få dit ur til at se ud, som du gerne vil.

Klar betalinger med dit løbeur

Det er ikke ligefrem noget, der kan lade sig gøre med alle løbeure. Derfor er det også nemt helt unikt. Du kan nemlig foretage betalinger i fysiske butikker ved hjælp af dit løbeur, hvis du vælger et Vivoactive. Det kommer nemlig med Garmin Pay. Det er en teknologi, der gør det muligt at lave mobile betalinger med dit nye ur.

Det er også et bevis på, at der er tale om et ur, der har rigtig meget at byde på. Hvis du gerne vil have et ur, der ikke blot kan bruges til dine løbeture, men også til dagligt, så er dette et oplagt valg. Du kan sagtens have det om håndleddet til dagligt, da det har et moderne udseende, men uden at gå på kompromis med andet.

Få adgang til flere connectede funktioner

Da der er tale om et smartwatch, så giver det selvfølgelig god mening, at det byder på et væld af connectede funktioner. Hvad det betyder er, at du får adgang til en lang række smarte funktioner på dit ur. Det inkluderer blandt andet smarte notifikationer, automatisk upload til Garmin Connect, LiveTrack og meget, meget mere.

Dertil er der også sørget for, at der er tale om et ur med en lang batterilevetid. Derfor kan du bruge det i op til syv dage i smartwatch-tilstand. Hvis du sætter det i GPS-tilstand, så kan batteriet holde strøm i op til 13 timer. Derfor er der ikke behov for at lade dit Vivoactive 3 op hele tiden, da det holder strøm i rigtig lang tid.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Vægt: 43 gram
 • Pulsmåler: Ja
 • Kalorietæller: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • GPS: Ja
 • Garmin Pay Ready: Ja
 • Batterilevetid (Smartwatch): Op til 7 dage
 • Batterilevetid (GPS): Op til 13 timer

Garmin Forerunner 735XT

Forhandler Pris Information
1.799 DKK Se produkt
1.982 DKK Se produkt
3.815 DKK Se produkt

Her får du et multisportsur, der har rigtig meget at byde på. Det er et ur, der bedst kan beskrives som en forening af 6XX-seriens design med funktionerne fra 9XX-serien, der også kommer fra Garmin. Det er et ur, der bedst kan beskrives som værende et avanceret sportsur, der bl.a. byder på både GPS- og pulsfunktion.

Hvis du er på jagt efter et løbeur, så skal der ikke være nogen tvivl om, at dette er et godt bud. Det er nemlig et sportsur, der kan bryste sig af en lang række løbedynamiske data. Derfor er du sikret, at du ikke kommer til at mangle noget, hvis du køber et Forerunner 735XT. Det kan oven i købet også bruges til andet end løb.

Viser dig alle former for relevant løbedata

Vil du gerne sikre, at du altid kan følge med i relevant data om din løbetur? I så fald kan du roligt vælge dette løbeur. Det er et ur, der viser dig al den data, du har brug for. Det tæller bl.a. jordkontakttid pr. skridt, vertikal ratio, estimering af VO2-max, skridtlængde m.m. Det er derfor ikke kun de gængse data, du får adgang til.

Garmin Forerunner 735XT byder selvfølgelig også på pulsmåling. Derfor kan du altid holde øje med din puls, hvis du løber med dette ur om dit håndled. På trods af at det er et ur, der er vandtæt, så kan det ikke måle din puls under vandet. Det ændrer dog ikke på, at uret giver dig en avanceret svømme- og cykledynamik.

Tilpas og personliggør nemt dit ur

Du har rig mulighed for at tilpasse og personliggøre dit ur. Det kan du gøre med urskiver, apps og mere fra Connect IQ, der er Garmins egen online-butik, hvor sådanne ting kan downloades. Det bedste af det hele er, at langt størstedelen er gratis. Derfor kræver det ikke, at du betaler for det, hvis du vil tilpasse dit løbeur.

Endvidere er det også et ur, der er udstyret med Garmin Connect. Det er en teknologi, der er blevet udviklet af Garmin med henblik på at levere smarte notifikationer, automatiske overførsler af data, Live Tracking m.m. Derfor er det et ur, der har en lang række muligheder. Derfor kommer du bestemt ikke til at mangle noget.

Pulsmåling via indbygget optisk pulsmåler

Du kan altid følge med i din puls. Det er nemlig udstyret med en indbygget optisk pulsmåler fra Garmin. Det er Garmins egen Elevate-pulsmåler, der måler din puls i håndleddet. Du kan dog også bruge ét af de mange pulsbælter på markedet. Med Stava Suffer Score får du en unik analyse af pulsdataen under og efter træning.

Detaljer:

 • Mål: 45 mm. x 45 mm. x 11,7 mm.
 • Batteri: Lithium-Ion-batteri
 • Batterilevetid (Urtilstand): Op til 11 dage
 • Batterilevetid (GPS-tilstand): Op til 14 timer
 • GPS: Ja
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM

Gode råd til dig, der skal købe et løbeur

Det er ikke nemt at finde det rette løbeur. Derfor er det også et valg, der skal ske med stor omhu. Herover er du blevet præsenteret for en række af de bedste modeller på markedet. Hvis du vælger én af disse modeller, så går du derfor ikke helt galt i byen. Det kræver dog stadig en del overvejelse at vælge det helt rette løbeur.

Hvis du står over for at skulle vælge et nyt løbeur, så er der mange ting, du skal tage op til overvejelse. Du er dog særligt nødt til at fokusere på dit budget til en start. Det giver dig en indikation om hvilken prisklasse, du skal lede i. I denne forbindelse bør det også understreges at et dyrt løbeur ikke nødvendigvis er bedre for dig.

Vælger du at købe et dyrere ur, så vil det ofte også have flere funktioner og mest præcision. Det er dog langt fra alle, der har brug for dette. Hvis du ikke træner nær så seriøst, men mere ser det som en hobby og en god måde at motionere, så kan billigere ure sagtens gøre det for dig. Det kunne f.eks. være et M400 fra Polar.

Det er dog en god idé at overveje hvilken sportsgren, det skal bruges til. Det er nemlig ikke alle modeller, der har understøttelse for flere sportsgrene. De fleste fungerer dog fint til både løb, cykling og gang. Skal det fx også bruges til svømning, skal det være vandtæt. Herunder kan du se nogle af de funktioner, du bør overveje.

Pulsmåling

Hvis du tager din træning meget seriøst, så er der ikke nogen vej udenom et løbeur med pulsmåling. Heldigvis er det noget, langt de fleste modeller har en understøttelse for i dag. Derfor er det heller ikke just vanskeligt at finde et løbeur med denne funktion. Det er dog ikke alle modeller, der giver en lige præcis pulsmåling.

Vil du gerne være sikker på at du får den størst mulige præcision, så skal du gøre brug af et pulsbælte. Det er dog ikke en funktion, der understøttes af alle ure, og det er også en dyrere løsning. Derfor er det også noget, du er nødt til at betale for. Der er dog andre muligheder, hvis målingen ikke behøver at være 100 % præcis.

Er du villig til at gå på kompromis eller har du ikke behov for en måling, der er 100 % præcis? I så fald kan du blot vælge ét af de mange ure, der kan bryste sig af pulsmåling direkte på armen. Det er ikke blot et billigere valg, men er også en nemmere løsning. Derfor er der altså flere fordele ved at vælge denne type løbeure.

Pulsmåling er dog en stor del af datagrundlaget for din løbetræning. Derfor er det meget vigtigt, at du vælger et ur med denne funktion. Som der også er givet udtryk for tidligere, så bør det dog ikke være et problem. I dag har langt de fleste løbeure nemlig denne funktion. Der er blot nogle, der er mere præcise end andre.

GPS

I dag er ethvert løbeur blevet udstyret med GPS i en eller anden form. Derfor er det ikke svært at finde frem til et løbeur, der er udstyret med GPS. Du skal dog være opmærksom på at der er forskel på hvor præcis, de er. Endvidere er der også nogle modeller, der er hurtigere til at opfange signalet, når GPS’en bliver tændt.

Der er op til flere af de modeller, der er blevet beskrevet i denne artikel, der kan bryste sig af at være gode på GPS-fronten. De klarer sig blandt andet godt i forhold til registreringshastighed og præcision. Derfor kan du også roligt vælge ét af du ure, der er beskrevet i denne artikel, hvis GPS-funktionaliteten er vigtig for dig.

I og med at det er GPS-funktionen, der er afgørende for at dit ur kan beregne distance, rute osv., så er det en meget nødvendig funktion. Derfor er det heller ikke noget, du bør gå på kompromis med. Tværtimod, så er det faktisk én af de vigtigste funktioner. Et løbeur er nemlig ikke meget værd uden en god GPS-funktionalitet.

Design, vægt og størrelse

Uanset hvor meget dit ur skal være i brug, så er det vigtigt at have fokus på vægt og komfort. Det er dog i høj grad noget, der er gældende, hvis du også skal bruge det til dagligt. Er det tilfældet, så er det sandsynligvis også værd at fokusere lidt på udseende. Dog uden at det bliver én af de mest dominerende parametre.

Der er flere og flere, der vælger at gøre brug af deres løbeur (eller træningsur) som deres daglige ur. For disse personer er det selvfølgelig klart, at der er et større fokus på udseendet. Heldigvis er der gode muligheder for at finde pæne løbeure, der sagtens kan tjene som dit dagligsdagsur, såfremt du er lidt sporty anlagt.

Hvis du har i sinde at bruge dit ur hele døgnet, så er det også værd at overveje et ur, der også kan overvåge din søvn. Dermed er det ikke kun din aktivitet i løbet af dagligdagen, der bliver overvåget. Det er noget, der giver dig mulighed for også at optimere din søvn. Derfor er det faktisk klogt at sove med dit ur på armen.

Der er ikke nogen egentlige regler, du kan forholde dig til, når det kommer til udseende, størrelse og vægt. Det er udelukkende et spørgsmål om egne præferencer. Derfor er det selvfølgelig også noget, du skal tage dig tid til at overveje. Des mere specifik du kan være, des nemmere bliver det at udvælge det rette løbeur.

Databehandling

Dertil skal det også nævnes, at der er forskel på de enkelte modellers evne til at efterbehandle data. Det er ikke på alle modeller, der har været lige meget fokus på dette punkt. I de fleste tilfælde får du dog den bedste oplevelse, hvis du uploader dataen til producentens egen hjemmeside, hvor det er muligt at behandle den.

Nogle producenter har dog mere fokus på dette end andre. Hvis det er noget, der har relevans for dig, så er det selvfølgelig et aspekt, du skal være opmærksom på. Der findes nemlig modeller, der understøtter andre platforme end producentens egen. Det kan være alt fra iPhone-apps til større, netbaserede platforme.

Ønsker du blot at følge med i din træningsfremgang, så er det sjældent et problem. Ønsker du dybdegående analyser og mere teknisk efterbehandling af din data, så har du ikke helt så mange valgmuligheder. Derfor er dette selvfølgelig også et parameter, der er forskelligt fokus på, alt afhængigt af hvilke behov og krav, du har.

Batterilevetid

Det er en god idé at vælge et løbeur med en god batterilevetid. Ved at gøre dette, så er der ikke en lige så stor risiko for at dit ur lige pludselig løber tør for strøm midt på din løbetur. Der er stor forskel på de enkelte ures batterilevetid, da der er mange ting, der har indflydelse på det. Derfor er det vigtigt at holde øje med.

F.eks. vil brug af en GPS-funktion, WiFi eller Bluetooth gøre batterilevetiden kortere. Hvis du blot bruger det som et ur, så er batterilevetiden selvfølgelig meget længere. Hvis du ofte gør brug af GPS, når du er ude at løbe med dit løbeur på, så er det særligt vigtigt at batteriet er godt. Det vil nemlig hurtigere bliver afladt.

Hvis du ved, at du kommer til at bruge dit løbeur til at løbe lange ture, så er det en god idé, at du sørger for at investere i et ur med en god batterilevetid. Derfor er det særligt noget, der er vigtigt, hvis du fx skal løbe et maraton eller et halvmaraton. I sådan anledning er du nødt til at have et løbeur med en lang batterilevetid.

Heldigvis er der i dag mere end rig mulighed for at finde løbeure, der er udstyret med gode batteri. Derfor er det også muligt at finde op til flere modeller, der har en batterilevetid, der er lang nok til både maraton og halvmaraton. Det bør dog gøres klart, at der typisk er en vis sammenhæng mellem pris og batterilevetid.

Display

I dag er det svært at finde frem til et løbeur, der ikke er udstyret med et display. Der er dog forskel på flere aspekter af disse display. Der er blandt andet stor forskel på størrelsen. Det er dog ikke det eneste, der er forskel på. Det er også noget, der gør sig gældende i forhold til både opløsning, brugervenlighed og mere.

Dertil er der også stor forskel på, hvilke data der bliver vist på urets display. Det er noget, der blandt andet afhænger af hvor moderne et løbeur, der er tale om. Det er dog en fordel at vælge et ur, der kan bryste sig af en god størrelse, da det gør det nemmere for dig at overskue de data, du gerne vil have vist på dit display.

Det skal dog ikke være et display, da det er for stort, da det vil ende med at uret blot ser for stort ud på dit håndled. Derfor handler det naturligvis om at vælge et display, der befinder sig på et mellempunkt. De mest eksklusive modeller er typisk udstyret med muligheden for at indstille på, hvilke data du gerne vil have vist.

Endvidere er det også en god idé, at du vælger et display, der er baggrundsbelyst. Det vil gøre det muligt for dig at bruge det i mørke. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du ofte løber om aftenen eller tidligt om morgenen. Samtidig skal det også være et display med en god opløsning, så du tydeligt kan se den data, der bliver vist.

Remmen

Det er langt fra alle, der tænker over at det er vigtigt, at have den rette rem på deres løbeur. Det er nemlig en meget overset faktor, når man står over for at skulle vælge et nye løbeur. Det er en skam, for det er faktisk en stor del af den generelle brugeroplevelse. Derfor er det også vigtigt, at du har fokus på dette aspekt.

Hvis du skal løbe med et ur om håndleddet, så er det vigtigt, at det sidder godt og ikke er ukomfortabelt. Det skal i stedet give dig en så god komfort, at du næsten ikke lægger mærke til det. Det skal gøres klart, at en ubehagelig rem kan medføre både kløe, svie og smerte. Derfor er det en god idé at være opmærksom på det.

Skal du sikre dig, at der er tale om en rem af høj kvalitet, så skal der bl.a. være fokus på materiale og vægt på den respektive rem. Det skal nemlig være et materiale, der føles behageligt mod huden, men dog også have en lav vægt. Heldigvis er det noget, der har været i fokus hos langt de fleste producenter af moderne løbeure.

Vandtæthed

Hvis du har i sinde at bruge dit løbeur i Danmark, så er det en god idé at vælge en model, der er vandtæt. Danmark er et land, der har rigtig mange dage med regn hvert år. Derfor er det også vigtigt at dit ur kan holde til dette. Det kan lyde overflødigt, men løber du en lang tur i regnvejr, så udsættes uret for en masse vand.

Vil du gerne gøre brug af dit løbeur til andre træningsformer såsom svømmetræning, så er det naturligvis også vigtigt at sikre en høj grad af vandtæthed. Det er ikke alle løbeure, der er vandtætte, men langt de fleste moderne løbeure kan bryste sig af en vandtæthed. Derfor er det ikke værd at gå på kompromis med dette.

Derfor er det en god idé at vælge model, der er vandtæt. Selvom du ikke udsætter dit løbeur for svømmeture eller lignende, så er det alligevel værd at vælge et vandtæt ur. Gør du det, så er du godt dækket ind, når det regner eller deslige. Derved løber du ikke en risiko, selvom du har det på i bad, i regnvejr eller lignende.

Hvordan vælger jeg det rette løbeur?

Det er ikke nemt at vælge det rette løbeur. Der kan ikke gives et konkret svar på, hvilket af de mange løbeure, der er de bedste. Derfor er det ikke så nemt, at du blot kan gå på jagt efter ét konkret ur, fordi det er udvalgets bedste. I stedet skal du have fokus på dine egne behov og krav, så du kan finde et ur, der lever op til disse.

Derfor er det også vigtigt, at du er tålmodig, når du skal vælge et løbeur. Det er langt fra alle, der er klar over, hvad de skal holde øje med, hvilket gør valget svært. Det er en god idé at holde fokus på de faktorer, der er blevet beskrevet herover. Foruden dette er du også nødt til at skabe dig et overblik over dine egne behov.

Det er der flere gode grunde til. Det handler ikke kun om at du skal vælge et ur, der lever op til dine behov. Det handler nemlig i lige så høj grad om, at du skal sørge for at vælge et løbeur, der ikke har mere at byde på end, hvad du har behov for. I så fald kommer du nemlig blot til at betale for funktioner, du ikke skal bruge.

Hvis du gerne vil købe et løbeur, så er det vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt ur. Hvis du gør det, så er der en vis risiko for, at du ender med at vælge et ur, der ikke lever op til de krav og behov, du har. Dertil er der også en risiko for, at du ender med at betale for mange penge for ur med funktioner, du ikke skal bruge.

Du skal skabe et overblik over dine behov

Har du besluttet dig for at investere i et løbeur, så skal du starte med at skabe dig et godt overblik over dine behov. Det gør det markant nemmere at træffe et optimalt valg, hvis du først har skabt dig et overblik. Der er nemlig stor forskel på folks behov, hvilket er årsagen til at det er vigtigt at kende til sit egne behov først.

Hvis du skal købe dit første løbeur, så kan det være svært at finde ud af hvad dine behov er. Derfor er det en god idé, at du tager udgangspunkt i de parametre, der er blevet beskrevet herover. Det kan gøre det en tand nemmere at udpensle dine behov og krav, uanset om det er dit første løbeur eller du har haft flere ure før.

Det kan virke nemt at gå på jagt efter et løbeur, men hvis du ikke kender til dine behov, så kan du dog ikke forvente at kunne udvælge det rette ur. Er du ny løber, så kan du nøjes med det meste, men er du en garvet løber, så har du sandsynligvis nogle større krav. Derfor bør du kigge på dit løbeniveau, når du vælger dit ur.

Skal jeg vælge et løbeur med eller uden GPS?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, du skal tage stilling til, når du skal vælge et løbeur. Det er også derfor, det ikke er et nemt valg. Hvis du gerne vil købe et løbeur, så skal du bl.a. tage stilling til om det skal være med eller uden GPS. Det er ét af de vigtigste valg, da det har indvirkning på brugen af det.

I dag er langt de fleste modeller dog udstyret med en GPS-funktion. Derfor er det også en næsten uundgåeligt at støde på et løbeur, der lever op til dine krav, som også er udstyret med GPS. I løbet af de næste år vil det sandsynligvis næsten være umuligt at finde frem til et løbeur, der ikke er blevet udstyret med GPS-funktion.

I dag kan du finde op til flere løbeure, der er udstyret med en moderne teknologi, der gør det muligt at få en meget præcis GPS-måling. Dertil er det også en teknologi, der er med til at sikre at GPS-signalet bliver fanget hurtigt. Det er meget normalt, at det er øvede og garvede løbere, der vælger at købe et løbeur med GPS.

Det er dog slet ikke noget, der betyder, at det ikke kan svare sig for en nybegynder. Hvis du selv er relativt ny, når det kommer til løb og løbeure, så er det fortsat værd at vælge en model med GPS-funktion. Der er kun to ulemper ved at vælge et ur med GPS, hvilket er en højere pris og at de har et større strømforbrug.

Dit løbeur kan hjælpe på din motivation

Der kan være mange gode grunde til at købe et løbeur. Det er dog ikke alle, der er helt overbeviste om at det er pengene værd. Der er mange, der tror, at det blot handler om at kunne følge med i sine løberesultater. Derfor er det også særligt øvede eller garvede løbere, der vælger at investere i et ur til deres løbetræning.

Sådan behøver det dog slet ikke at forholde sig. Uanset om du er garvet eller nybegynder, så er der nemlig et hav af fordele ved et løbeur. Én af de største fordele er, at du kan bruge uret til at skabe motivation. Det kan forstås på flere måder, hvilket blot understreger at det kan være en ganske god idé at købe et nyt løbeur.

Er det ikke altid nemt at komme afsted på løbeturen?

Hvis du kender til, at det ikke altid er nemt for dig at komme afsted på løbeturen, så kan det være en god idé at investere i et løbeur. Det kan nemlig hjælpe dig med netop denne problemstilling. Der er rigtig mange, der ikke altid har helt så nemt ved at presse sig selv afsted på deres løbetur – og det kan være mange årsager til.

Du kan dog være helt sikker på, at det er noget, der bliver en del nemmere, hvis du vælger at investere i et løbeur. Det er et ur, der giver dig data, som gør det nemt for dig at følge med i din data fra løbetræningen. Dermed er det også nemt for dig at holde øje med, om du forbedre dig eller om det blot forbliver status quo.

Ved hjælp af denne data bliver det markant nemmere at holde motivationen oppe. Det gør det nemt for dig at presse dig selv afsted, fordi du ved at du ikke kommer til at forbedre din data, hvis du ikke arbejder for dig. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du kan se på din data, at du er begyndt at falde en kende bagud.

Pres dig selv på løbeturen

Det er dog i lige så høj grad noget, der gør sig gældende, hvis du gerne vil presse dig selv på selve løbeturen. Hvis du kan se på dit løbeur, at du kan sætte ny distance- eller hastighedsrekord, hvis du presser dig selv en kende mere, så bliver det nemmere. Derfor er det altid en god idé at have et løbeur på, når du løber en tur.

Hvis du har svært ved at holde motivationen oppe, når du er ude at løbe, så kan du få hjælp til dette ved at gøre brug af et løbeur. Det er ikke noget, der virker for alle, men de fleste mener dog at det kan hjælpe dig med at presse dig selv. Er det også noget, du kan vedkende dig, så bør du ikke tøve med at købe et løbeur.

Det kræver dog at du holder øje med dit ur under løbeturen. Hvis du ikke gør det og først kigger på din data, når du kommer hjem, så er dit løbeur ikke meget værd. Hvis du mangler motivation til at komme ud at løbe, så er det dog en god idé at holde øje med data fra dine tidligere ture, så du kan holde øje med din fremgang.

Lad ikke udseendet være for afgørende et element

Der er mange ting, der skal være i fokus, hvis du ønsker at købe et løbeur. Én af de ting, du skal have fokus på, er urets udseende. Der er dog mange, der har en tendens til at have lidt for meget fokus på det. Det er vigtigt, at der er tale om et ur, der ser pænt ud. Det skal selvfølgelig også passe godt til din personlige smag.

Det skal dog ikke forstås således, at det er ét af de vigtigste aspekter. Der er mange andre elementer, der bør have en større del af dit fokus, hvis du ønsker at sikre, at du vælger et godt ur. I mange tilfælde kan du nemlig ende med at gå på kompromis med mere vitale aspekter, hvis du har for meget fokus på urets udseende.

Desværre er der rigtig mange, der har for meget fokus på udseendet i forhold til de øvrige faktorer. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende i forhold til udseendet, men også i forhold til aspekter som fx brand. Der er dog ingen af disse faktorer, der har mere relevans end f.eks. specifikationer, funktioner og deslige.

Derfor er udseendet ikke det vigtigste

For de fleste er det vigtigt, at de får fat i et ur, der er pænt. Det er især noget, der er aktuelt, hvis det er et ur, der også skal bruges til hverdag. Det ændrer dog ikke på, at det ikke er det vigtigste aspekt ved dit køb. Du kan få et hav af flotte løbeure, som ganske enkelt ikke fungere optimalt, på trods af deres flotte udseende.

Heldigvis er udvalget i dag så stort, at du sagtens kan finde et ur, der både er pænt og har en funktionalitet, der er i top. Det er dog fortsat vigtigt, at du ikke vælger et vilkårligt ur, fordi det har et flot look. Det er meget vigtigt, at du ikke blot vælger et ur, fordi du synes det er pænt. Det skal selvfølgelig også fungere optimalt.

Når du ser nærmere på et løbeur, så skal det derfor altid gøres med henblik på funktionalitet først. Hvis du ikke gør det, så kan du risikere at vælge et ur, der har en middelmådig funktionalitet, der blot er pakket ind i en pæn indpakning. Hvis det er tilfældet, så er der ikke tale om et ur, der er værd at bruge dine penge på.

På trods af at mange pæne løbeure kan virke tiltalende, så er det ikke altid dem, der er bedst. Derfor er det også vigtigt, at du ser på andet end blot designet. Designet er selvfølgelig også vigtigt i den forstand, at det skal have et komfortabelt design. Den udseendemæssige del har dog ikke nær så stor indflydelse på dit valg.

Dit løbeur skal vælges med omhu

Hvis du gerne vil købe et nyt løbeur, så er det vigtigt at vælge med omhu. Du kan ikke blot vælge et hvilket som helst løbeur. Hvis du gør det, så er der en risiko for, at du ender med at ur, der ikke lever op til dine krav. Hvis det ikke kan fuldføre det formål, det er tiltænkt, så vil du blot have spildt penge på at købe dette ur.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du sagtens kan finde frem til et ur, der passer til dine krav. Du skal dog vælge fra et stort udvalg, og det er netop derfor, det er så vigtigt at vælge med omhu. Du kan sagtens forsøge at vælge et vilkårligt ur, men det kommer der næppe noget godt ud. Sørg derfor for at vælge med stor omhu.

I langt de fleste tilfælde kan du dog være sikker på, at du kan finde frem til det perfekte løbeur for dig. Det er fordelen ved det store udvalg. Er du ikke indstillet på at vælge med omhu, så er der en vis risiko for at du ender med at træffe et forkert valg. Det er dog en risiko, du kan nedbringe ved at forberede dig grundigt.

Find ud af, hvad du leder efter

Da du skal vælge blandt et stort udvalg af løbeure, så er du nødt til at finde ud af, hvad du leder efter. Hvis du ved, hvad du er på jagt efter, så er det markant nemmere for dig at finde et godt ur. Ved du ikke, hvad du er på jagt efter, så bliver det svært. I mange tilfælde vil det blot medføre, at du bruger for lang tid på at lede.

Inden du begynder at lede efter dit nye ur til løb, så skal du derfor skabe dig et godt overblik over dine behov og krav. Det gør det nemlig markant nemmere for dig at udvælge det rette ur. Det er ikke nemt, men det er ikke ensbetydende med at det er umuligt. Derfor skal du selvfølgelig allokere tid til at skabe et godt overblik.

Des mere specifik du kan være, des nemmere bliver det at vælge det rette løbeur. Det er langt fra alle, der ved, hvad de skal gå på jagt efter eller have fokus på, hvis de skal vælge et løbeur. Det er dog heldigvis noget, du kan få hjælp til her på siden. Derfor er det en god idé at læse ovenstående grundigt, før du vælger dit ur.