En god gasgrill kan gøre underværker for dig der elsker at grille. Med en sådan grill kan du nemlig grille hele året rundt. Hvis du gerne vil købe en gasgrill til terrassen eller altanen, så har du et væld af gode muligheder. Derfor kan det være et svært valg, når du skal udvælge netop dén grill, der harmonerer bedst med dine krav.

Hvis du har i sinde at erhverve dig en gasgrill, så er du heldigvis kommet til det rette sted. Her på siden finder du et udpluk af de bedste modeller på markedet. Derfor er der gode forudsætninger for, at der herunder er min. én gasgrill, der stemmer overens med de kriterier, du ønsker opfyldt af din kommende gasgrill.

Dangrill Gefion 3

Forhandler Pris Information
2.199 DKK Se produkt
2.549 DKK Se produkt
2.549 DKK Se produkt

Gefion 3 fra Dangrill er en kompakt gasgrill, der er udstyret med tre brændere. Derfor er det en grill, der giver dig mulighed for både indirekte og direkte varme, alt efter dine præferencer og behov ift. madlavningen. Du får derfor et væld af gode muligheder, set i forhold til en mindre gasgrill, der ikke kommer med tre brændere.

Det er dertil også værd at bide mærke i, at det er en grill, der er udstyret med et chassis og låg, der er lavet i aluminium. Det giver ikke blot grillen et stilrent og moderne udseende, men gør den også nemmere at holde ved lige. Derfor skal du ikke være bekymret for, at det bliver til en ugentlig opgave at skulle vaske grillen af.

Er udstyret med to foldbare borde

Dangrill har også valgt at udstyre deres Gefion 3 med to foldbare borde. Derfor er det muligt at forberede eller tilberede mad- og fødevarer ved siden af grillen. Da de er foldbare, så er det også nemt at få grillen til at fylde lidt mindre. Da de er placeret på hver deres side, så kan du nemlig blot folde dem ind mod grillen.

På trods af dens fornuftige grillareal og tre brændere, så er det derfor faktisk muligt at finde plads til den på en mindre terrasse eller en altan. Den har en effekt, der lyder på 3 kW, hvorfor den selvfølgelig er i stand til at opnå en god temperatur. Som følge af dette, er det en grill, der kan bruges til stort set al madlavning.

Leveres med grillrist i emaljeret støbejern

Der medfølger selvfølgelig en grillrist til grillen. Det er en grillrist, der er fremstillet i emaljeret støbejern, der også byder på en integreret Grill Flex System. Det er en klar fordel, da det giver dig mulighed for at gøre brug af diverse former for tilbehør. Det gør sig blandt andet gældende for støbejernspande, wok og meget andet.

Den har også et ganske fint grillareal, der lyder på 64 cm. x 45 cm. Derfor er der god plads at grille på, uanset om du blot skal grille til dig selv eller en hel familie. Den er blevet udstyret med to store hjul, så det er nemt for dig at flytte den rundt, hvis dette ønskes. Endvidere er den blevet godkendt til en gasflaske på hele 5 kg.

Detaljer:

 • Antal brændere: 3 stk.
 • Grillareal: 64 cm. x 45 cm.
 • Effekt pr. enhed: 3 kW
 • Grillhøjde: 85 cm.
 • Mål: 117 cm. x 70 cm. x 108 cm.
 • Sideborde: 2 stk.

Weber Q1200

Forhandler Pris Information
1.649 DKK Se produkt
1.649 DKK Se produkt

Q1000-serien er den mindste serie af gasgrille fra Weber. Den kan fås i to udgaver, hvoraf Q1200 er én af dem. Begge varianter har samme størrelse grillareal, men det ændrer dog ikke om at Q1200 er at foretrække af de to varianter. Det er der op til flere årsager til, men det er dog i høj grad som følge af det højere låg.

Det er en klar fordel, da det giver dig mulighed for at grille noget, der er stort. Det kan f.eks. være en kylling eller en stor steg. Den kommer dog også med sideborde, hvilket i mange tilfælde kan være til stor glæde, når du bruger grillen. Samtidig er den også udstyret med et termometer i låget samt en trinløs varmeregulering.

Er udstyret med et elektronisk tændingssystem

Weber har valgt at udstyre deres Q1200 med et elektronisk tændingssystem. Det er også en fordel, for det betyder nemlig at det er nemt at tænde grillen. Du skal blot holde knappen inde, mens tænderen gnister hele tiden. Til sidst tænder den. Derfor er det nemt at få gang i din grill – selv efter den har stået i et stykke tid.

Dertil bliver den også leveret med en todelt porcelænsemaljeret grillrist. Det gør det nemt for dig at skifte den ene rist ud med en støbejernsplade fra Weber, hvis dette ønskes. De to borde (ét på hver side) er nemme at folde sammen, så grillen fylder mindre. Derfor kan du også sagtens have den med dig en tur på stranden.

Født med gasadaptor

Weber har valgt at gøre det nemt, når du skal tilslutte gas til din Q1200. Du skal nemlig blot tilslutte én af deres små gasflasker på 450 gram, da den er udstyret med en gasadaptor til netop denne flaske. Den har de placeret i den tilhørende holder, du finder på siden af grillen, hvorfor du ikke skal bøvle med en stor flaske.

Det er særligt en fordel, hvis du har i sinde at tage den med dig rundt. Det er også muligt at tilkøbe et andet gasdaptorsæt til grillen, hvis du blot skal bruge den i haven, og du derfor gerne vil have en større gasflaske tilsluttet. Selve brænderen i Q1200 fra Weber er fremstillet i rustfrit stål, hvilket sikrer dig en høj kvalitet.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Materiale: Aluminium
 • Grillareal: 42,5 cm. x 32 cm.
 • Brændere: 1 stk.
 • Arbejdsborde: 2 stk.
 • Mål: H: 59,7 cm. x B: 103,9 cm. x D: 48 cm.

Weber Genesis II E-410 GBS

Forhandler Pris Information
7.848 DKK Se produkt
7.848 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have noget af det ypperste på markedet, når det kommer til en gasgrill, så kan du med fordel tage et kig på Weber Genesis II E-410 GBS. Her får du nemlig en stor gasgrill fra Weber, der er én af de mest anerkendte producenter af gasgrille. Du får en grill, der udmærker sig på baggrund af et væld af parametre.

Det er blandt andet en grill, der er udstyret med hele fire brænder. Derfor er der mulighed for at bruge den til både indirekte og direkte varme. Dertil er den også udstyret med den nye Infinity Ignition, der er udviklet af Weber. Det er en teknologi, der sikrer, at din grill altid tænder første gang, du prøver at tænde for den.

Lad GS4-grillsystemet stå for madlavningen

Der er mange muligheder med Genesis II E-410 GBS. Du kan roligt lade GS4-grillsystemet stå for at grille din mad, mens du selv kan sidde sammen med venner eller familie. Grillen er dertil udstyret med en ny teknologi, der sikrer at maden bliver grillet jævnt og ensartet overalt på grillen. Derfor får du også altid et godt resultat.

Køber du en Genesis II E-410 GBS, så får du også en smart Weber GBS-rist med i købet. Med denne rist er det muligt for dig at træde ind i den store GBS-verden, hvilket åbner op for et hav af muligheder. Du kan nemlig finde et væld af smarte tilbehørs- og udstyrsmuligheder, der kan tages i brug, når du bruger din Weber-grill.

Er med vinklede porcelænsemaljerede flaverizer-bars

Weber har valgt at udstyre deres E-410 GBS med vinklede porcelænsemaljerede flaverizer-bars. Det kan lyde ubetydeligt, men det er dog ikke tilfældet. Faktisk er det en fordel, da det opfanger fedt og saft fra kødet, der ryger og syder. Det er med til at give din mad en god røgsmag, som hos mange er både kendt og elsket.

Endvidere har det også den fordel, at de er i stand til at lede fedtet væk fra brænderne, så det i stedet ledes ned i en drypbakke. Denne drypbakke er lettilgængelig, da den sidder i opsamlingsbakken under grillboksen. Det skal selvfølgelig også nævnes, at grillen er kompatibel med iGrill 3 og kommer med et fast termometer.

Detaljer:

 • Antal brændere: 4 stk.
 • Effekt: 14 kW
 • Farve: Sort
 • Arbejdsborde: 2 stk.
 • Mål: H: 114 cm. x B: 155 cm. x D. 74 cm.
 • Redskabsholdere: 6 stk.
 • Grillareal: 86 cm. x 48 cm.

Broil King Regal S590 PRO SS

Forhandler Pris Information
11.199 DKK Se produkt
11.199 DKK Se produkt

Broil King har lavet denne fantastisk grill til dig, der ikke vil gå ned på plads og kvalitet. Deres Regal S590 Pro SS er en grill, der giver dig mulighed for at lave mad til hele familien – og alle gæster. Der er lagt fokus på at sikre en funktionalitet og ydeevne, der er sublim ned til mindste detalje. Derfor er kvalitet også helt i top.

Der er mange, der gerne vil kunne lave flere retter mad på én gang på deres grill. Hvis du er én af dem, så skal du ikke tøve med at købe en Broil King Regal S590 Pro SS. Her får du nemlig en grill, der kan gøre denne drøm til virkelighed. Den har et stort nok grillareal til, at du kan lave mad til både familie, venner og naboer.

Kommer med hele fem brændere

Da det er en stor grill, så er den også udstyret med et stort antal brændere. Faktisk er der tale om én stor grillovn med hele fem brændere, der er fremstillet i rustfrit stål. Brænderne er i stand til at fordele varmen ligeligt, hvorfor flammerne er ensartede over hele grillen. Det giver dig også et markant bedre grillresultat.

Den er også udstyret med en sidebrænder på den ene side af grillen, der kan bruges til bl.a. at koge, kartofler, suppe, grøntsager, sauce eller noget helt sjette. På resten af grillen kan du koncentrere dig om at grille kød, fisk el.lign. På hver side af den store grill kan du finde to opbevaringshylder til krydderier og andre småting.

Kommer med et unikt Flav-R-Wave-grillsystem

Broil King har også valgt at udstyre deres Regal S590 Pro SS med et unikt Flav-R-Wave-grillsystem, der er lavet af Broil King og dertil er formet som bølger. Det er et system, der både samler og fordamper den dejlige saft fra kødet. Det er en fordampning, der leder saften tilbage i kødet, så det forbliver saftigt og fyldt med smag.

Den bliver også leveret med smedejernsriste, der både er robuste og nemme at rengøre. Samtidig giver de også kød, fisk osv. de typiske grillmærker, som man ofte ser på grillet kød eller fisk. Hvis du sørger for at passe godt på dem, så kan du være helt sikker på, at der også er tale om grillriste, der kan holde i rigtig mange år.

Er også udstyret med et elektronisk tændingssystem

Det skal selvfølgelig også gøres klart, at der er tale om en gasgrill, der er udstyret med et simpelt, elektronisk tændingssystem. Det er et velfungerende system, der er med til at sikre, at du altid får tændt din grill. Den er også udstyret med temperaturregulering direkte på grillen, så du hurtigt og nemt kan regulere på varmen.

Derfor er det også altid dig, der har fuld kontrol over både temperatur og madlavning. Vil du gerne have en steg til at langtidsstege på grillen? Eller er der et par bøffer, du gerne vil have lynstegt? Det har du mulighed for at sikre ved at regulere på temperaturen. Det er selvfølgelig en klar fordel, at det er så nemt for dig.

Detaljer:

 • Grillareal: 81 cm. x 49 cm.
 • Totaleffekt: 16 kW
 • Sidebrænder: 2,7 kW
 • Rotisseriebrænder: 4,4 kW
 • Antal brændere: 5 stk.
 • Grillriste: 9 mm. rustfrit stål
 • Mål: H: 125 cm. x D: 63 cm. x B: 160 cm.
 • Vægt: 108 kg.

Everdure HBG2GSCAN Force

Forhandler Pris Information
5.999 DKK Se produkt
5.999 DKK Se produkt

Det er ikke alle gasgrille, der er lige nemme at have med at gøre, når du skal samle dem. Vil du gerne have fat i en gasgrill, der er nem at samle, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et kig på Everdure HBG2GSCAN Force. Det er muligt for dig at samle den på blot 10 min., hvis man er to personer om det.

Det er dog en grill, der kan bryste sig af meget andet end blot at være nem at samle. Den kan også bryste sig af at være udstyret med et kraftigt låg, der har en tykkelse på hele 9 mm. Dertil har de også valgt at udstyre dens låg med et termometer. Derfor er det også nemt for dig at holde øje med temperaturen i din gasgrill.

Udstyret med to brændere på i alt 6,42 kW

Everdure har valgt at udstyre deres gasgrill med to individuelle brændere. Det giver dig flere muligheder, når du skal bruge den til at grille. Det giver dig nemlig mulighed for at lave mad, der kræver indirekte varme frem for direkte varme. Dertil får du også mulighed for at lave mere mad på grillen end blot et par store bøffer.

Hver af de to brændere byder på en effekt, der lyder på 3,21 kW, hvilket giver en samlet effekt på 6,42 kW. Derfor er det også en grill, der nemt kan hjælpe dig med at lave alle typer mad. Everdure har også valgt at udstyre deres grill med en Piezo-tænding, hvorfor du er sikret, at det er nemt for dig at tænde for din grill.

Præcis varmeindstilling til god temperaturregulering

Det er selvfølgelig vigtigt, at du altid har fokus på at have den rette temperatur, når du skal grille. Derfor skal du også have en grill, der gør det nemt for dig at regulere på temperaturen. Heldigvis har Everdure sørget for at deres HBG2GSCAN Force er blevet udstyret med en præcis varmeindstilling, når du regulerer på varmen.

Samtidig kommer den også med et stort grillareal, der lyder på blot 600 mm. og 420 mm., hvorfor der er god plads til at grille på. Grillristen er blevet udstyret med såkaldte flame tamers, hvilket bærer flere fordele med sig. Dertil kommer den også med to kraftige hjul på ramme, som gør det nemt for dig at flytte bordet rundt.

En grill, der er nem at flytte rundt

Hvis du gerne vil have en grill, der er nem at flytte rundt på, så det er nemt for dig at bruge den flere steder på din terrasse, eller måske endda på flere terrasser, så er dette et godt valg. Den er nemlig udstyret med to kraftige hjul på rammen, hvilket gør det nemt for dig at flytte den rundt, hvis det er noget, du har behov for.

Dertil er den også udstyret med et sammenklappeligt sidebord. Her kan du tilberede eller forberede maden, inden det kommer på grillen. Du skal derfor ikke rende rundt mellem køkken og grill hele tiden, som kan være en nødvendighed, hvis din grill ikke har et sidebord. Den kommer også med dansk IGT-regulator og slange.

Detaljer:

 • Effekt: 6,42 kW
 • Effekt pr. brænder: 3,21 kW
 • Tænding: Piezo
 • Grillareal: 600 mm. x 420 mm.
 • Farve: Koksgrå
 • Transporthjul: Ja, 2 stk.
 • Antal brændere: 2 stk. i S304 rustfrit stål

Derfor skal du vælge en gasgrill i stedet for en kulgrill

Hvis du skal købe en ny grill, så har du flere muligheder. Du kan enten vælge at købe en gasgrill, kulgrill eller elektrisk grill. Det er dog næppe en elektrisk grill, du leder efter, da de sjældent har kraft nok til at give dig den fulde grilloplevelse. I stedet bør dit valg stå mellem en kulgrill eller en gasgrill, som din næste grill.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det handler om dine egne krav og ønsker. Der er ikke sket meget med kulgrillen, siden den for første gang så dagens lys. Gasgrillen er derimod et mere moderne valg, der har undergået en stor udvikling over de seneste år. Derfor er der også mange, der vælger sidstnævnte.

Som angivet herover, så er der både fordele og ulemper ved at vælge en gas- eller kulgrill. Der er dog særligt én årsag, der har fået mange til at skifte kulgrillen ud med en gasgrill. Det handler for mange om, at de ikke skal købe og tænde op i kul hele tiden, da det ikke blot er dyrt, men samtidig også tage lang tid at få i gang.

Med en gasgrill skal du blot tænde for gassen, lukke for låget og vente et par minutter. Herefter er den klar til brug. Dertil kan den bruges i alt slags vejr, uden at du skal være bekymret for at den går ud. Har du f.eks. en overdækket terrasse eller en altan med markise? I så fald kan du sagtens stadig grille på en gasgrill.

Der er mange fordele ved at vælge en gasgrill

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en gasgrill. Hvis du ikke er tålmodigt anlagt, så er det, det klart bedste valg for dig. En gasgrill er markant hurtigere til at varme op, end en traditionel kulgrill. Efter at have tændt for gassen, går der maksimalt fem minutter, før den er varm nok til at du kan smide mad på risten.

Ovenstående er dog langt fra den eneste fordel ved en sådan grill, om end det dog er den største fordel. Det er dog også en fordel, at du kan holde en konstant temperatur over en lang periode. Gassen tilføres nemlig blot på det niveau, der skal til. Kul kan derimod dø ud og miste evnen til at varme, hvis de har ligge for længe.

Hvis du godt kan lide at grille, og du ofte tænder op i grillen, så kan det ikke svare sig at vælge andet end en gasgrill. Det går hurtigere, er nemmere og du får varme i længere tid. Dertil er det også markant billigere at skulle købe gas fremfor kul. Du skal derfor ikke bekymre dig for, hvorvidt en gasgrill er for dyr i drift for dig.

Mange fravælger dog en gasgrill, fordi de ikke længere vil få den velkendte kul-smag, som du får fra en kulgrill. Det bør dog ikke holde dig tilbage fra at vælge gas fremfor kul. Særligt ikke efter at have fået at vide, at det faktisk kan være kræftfremkaldende, hvis der er kul i dine madvarer. Derfor er der mange fordele ved gas.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger gasgrill?

Har du besluttet dig for, at du ønsker at investere i en gasgrill? I så fald er der mange ting, du skal have fokus på. Det er ikke et nemt valg, da der er mange forskellige modeller at vælge mellem. Hvis du ved, hvad du skal lede efter, så bliver dit valg dog nemmere. Det er heldigvis noget, du kan blive meget klogere på herunder.

Hvor mange brændere har du brug for?

Det er vigtigt at holde fokus på antal brændere. Der er flere årsager til at det er et vigtigt aspekt. Det handler blandt andet om, at det fortæller noget om størrelse på grillen, men også om hvilken type mad, du kan lave på grillen. Noget mad kræver nemlig at det udsættes for indirekte varme. Derfor må det ikke få direkte varme.

For at sikre dette, så skal der dog være et vist antal brændere, for at kunne holde varmen stabil. Hvis du har en grill, der er udstyret med to brændere, så kan det være svært at opnå indirekte varme, men det kan dog lade sig gøre. Hvorvidt det kan lade sig gøre, afhænger meget af grillens design og placering af brænderne.

Har du kun to brændere, så skal det være muligt at have den ene af dem tændt, mens den anden side bruges som ovn. Hvis du i stedet har en grill med tre brændere, så er det en del nemmere at opnå indirekte varme. Det kan nemlig opnås ved at placere kødet (eller andre madvarer) i midten og slukke for det midterste blus.

På denne måde skaber du nemlig en god ovn, der er i stand til at give indirekte varme til en steg, et par lækre bøffer eller måske nogle grøntsager, du ønsker at grille. Det eneste du skal være opmærksom på, når du gør brug af denne metode, er at temperaturen på grillen forbliver stabil, så der afgives den rette mængde varme.

Hvor meget skal grillen bruges?

Det er også en god idé, at du sørger for at tage højde for, hvor meget du kommer til at bruge din grill. Hvis du ved, at du kommer til at bruge den til at grille hele året rundt, så stiller det nogle helt andre krav til grillen. Det er f.eks. vigtigt, at der er tale om en relativt stor grill, da den nærmest vil tjene som dit køkken nr. to.

Er det en grill, der kun skal bruges i ny og næ, så er der ikke nogen grund til at investere i en helt så stor grill. I dette tilfælde vil det være oplagt at vælge en model fra Webers Q-serie, der kan fås i tre gode størrelse. Er det en grill, du også gerne vil bruge, når du er på tur, så skal den også have en størrelse, der gør dette muligt.

Hvor mange personer skal du lave mad til?

Du skal selvfølgelig også tage højde for, hvor mange personer, du skal lave mad til. Bor du selv? Skal du kun lave mad til dig og en samlever? Eller er det til en familie bestående af seks personer? Hvis du ofte får besøg, så skal det selvfølgelig også med i dine overvejelser. Der er nemlig stor forskel på modellernes grillareal.

Du skal sørge for at vælge din grill med afsæt i dine behov. Hvis du skal have plads til at lave mad til et stort antal personer, så er du også nødt til at have en stor grill. Det er dog ikke nok, at der blot er tale om en stor grill. Det skal nemlig også være en grill, der har et stort grillareal, og det er ikke alle store grille, der har det.

I denne forbindelse er det vigtigt, at du også har fokus på at vælge en grill, der er stor nok til at du kan lave mad til gæsterne. Der er mange, der glemmer at tage højde for dette, når de skal købe en ny grill. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende, hvis de skal købe en gasgrill, for det gør sig også gældende for en kulgrill.

Hvilke type mad laver du mest på grillen?

Du kan lave mange forskellige former for mad på en grill. Det gør sig særligt gældende, hvis der er tale om en gasgrill. Derfor skal du også vurdere, hvad du primært bruger din grill til, da der er stor forskel på mange grille på markedet. Hvis du f.eks. blot skal grille et par bøffer og et par pølser, så har du mange muligheder.

Skal du derimod bruge din grill til andet, der eksempelvis involverer indirekte varme, så kræver det en større grill med min. tre brændere. Vil du gerne kunne bruge din grill til at lave en stor kylling eller steg, så er det også noget, der skal være plads til. Det er nemlig ikke alle modeller, der er store nok til sådanne formål.

Endvidere skal du også overveje, om du har behov for at tilberede og forberede dine mad- og fødevarer ved siden af grillen. Er det tilfældet, så er du nødt til at købe en grill, der har store sideborde, så der er plads til det. Det giver dig også bedre mulighed for at skære i skiver el.lign., inden du tager det med over til bordet.

Hvor stor en grill har du plads til?

Der skal ikke herske tvivl om, at du kan finde gasgrille i et væld af forskellige størrelser. Derfor giver det også sig selv, at det er et parameter, du er nødt til at have fokus på. Når du skal finde den rette størrelse til din grill, så er der flere ting, du skal overveje. Hvor stor en grill har du plads til? Og hvad er dit behov for grillareal?

Hvis du har brug for et stort grillareal, så er du også nødt til at købe en grill, der har en tilpas stor størrelse. Det er dog ikke alle, der er så heldige, at det er noget, de kan finde plads til. Hvis du skal finde en grill, der kan stå på din altan, så er du nødt til at overveje størrelsen, så den ikke kommer til at fylde alt for meget.

Hvis du gerne vil kunne lave mad til mange personer på én gang, så er du nødt til at købe en stor grill. Har du ikke en stor grill, så er der heller ikke nogen stor sandsynlighed for at den har et stort grillareal. Heldigvis kan du finde gasgrille i et væld af forskellige størrelser, hvorfor du også kan finde en passende størrelse for dig.

Foretrækker du en stor eller lille gasflaske?

Det er ikke kun grillen, du kan få i et væld af størrelser. Det er også noget, der gør sig gældende for gasflasken, du skal bruge til den. Hvis du har en stor grill, så bruger den selvfølgelig også mere gas – specielt hvis den fx er udstyret med tre eller fire brændere. Ofte har de dog også plads til at gemme flasken væk inde i et rum.

Hvis du gerne vil have en stor grill, men ikke har lyst til at den skal stå og tage for meget fokus, så er det en god idé at vælge en grill med et sådant rum. Det giver dig mulighed for at gemme den væk og også have den tilsluttet hele tiden. Derfor er du sikret, at den ikke ender med at stå i vejen eller at den står og ser grim ud.

Vælger du i stedet en lille gasgrill, så er der typisk også kun brug for en lille gasdåse. Derfor behøver der end ikke at være tale om en decideret flaske. Sådanne dåser er meget små og kan tilmed opbevares i et skab, hvis du ikke vil have dem siddende på grillen. Griller du meget, så er det dog mere praktisk med en stor gasflaske.

De små gasflasker indeholder typisk kun 450 gram gas. Hvis du kun griller et par gange om ugen, så kan det være nok, men hvis du tænder op i grillen hver aften, når vejret er godt, så kan du hurtigt løbe tør. Derfor er det igen vigtigt at tænke på dit grillbehov, da det kan hjælpe dig med at træffe den helt rette beslutning.

Hvad koster en gasgrill?

Der kan ikke gives et specifikt svar på, hvad du skal betale for en gasgrill. De kan findes i mange prisklasser. Køber du en mindre model, der kan tages med rundt, så kan du ofte slippe afsted med små 1.000 kr. Hvis du i stedet vil have en større grill, der kan holde i mange år, så kan man snildt nærmere sig en pris på 10.000 kr.

Heldigvis findes der mange modeller, der sagtens kan bide skeer med de større modeller. Du er derfor ikke nødt til at købe én af de helt dyrere modeller, for at få en god gasgrill. Det er typisk i tilfælde af, at du gerne vil have smarte funktioner, at du skal have den stor pung fra. Kan du klare dig uden, så slipper du for dette.

Det er dog en god idé, at du allerede på forhånd gør op med dig selv, hvor meget du er villig til at spendere. Ved at have et nogenlunde fast budget, så får du nemmere ved at finde en passende model. Samtidig er du også garanteret, at du ikke ender med at bruge for lang tid på at kigge på grille, du ikke vil betale prisen for.

Selvom det kan virke tiltalende, så er det dog ikke nogen god idé at vælge én af de helt billige modeller. Ofte får du ikke den kvalitet, du søger, hvorfor det er bedre at opjustere budgettet en kende. Heldigvis er der rig mulighed for at finde gasgrille til fornuftige priser, hvorfor du ikke er nødt til at betale op mod 10-15.000 kr.