Trådløse højtalere er blevet umådeligt populære. I dag er de at finde i de fleste danske hjem. Der er mange fordele ved en sådan højtaler, men den primære fordel er dog muligheden for tilkobling af din smartphone. Det kræver selvfølgelig at du vælger en model, der er kompatibel med en teknologi som Bluetooth.

Hvis du leder efter en Bluetooth-højtaler, så har du mange valgmuligheder. Derfor er det ikke et nemt valg. Heldigvis har vi gjort det en kende nemmere for dig. Herunder har vi nemlig samlet et udpluk af de bedste modeller på markedet. Derfor kan du også finde en ideel Bluetooth-højtaler blandt modellerne herunder.

JBL Charge 3

Forhandler Pris Information
1.427,90 DKK Se produkt

Vælger du en JBL Charge 3, så får du en kraftfuld og vandtæt trådløs højtaler. JBL er én af de absolut største aktører, når det kommer til trådløse højtalere. Derfor kan du også roligt vælge at købe en højtaler fra JBL. Charge 3 er én af deres mest populære modeller. Det skyldes bl.a. at den byder på JBLs legendariske lyd.

Den kan endda bryste sig af en spilletid, der lyder på op til 20 timer. JBL har nemlig udstyret deres Charge 3 med et kraftigt batteri. Ikke nok med at det kan sikre en god spilletid, så kan det faktisk også bruges som en form for powerbank. Det har en kapacitet på 6.500 mAh, hvorfor det kan give strøm til din smartphone.

Tilslut op til tre enheder på én gang

Det er selvfølgelig en højtaler, der er kompatible med Bluetooth. Det er de færreste trådløse højtalere, der ikke kan bryste sig af dette. Det er dog langt fra alle højtalere, der gør det muligt at tilslutte op til hele tre enheder på én gang. Det kan både være mobiler og tablets, som du på skift kan afspille musik i stereolyd fra.

Ikke nok med det, så byder den også på JBLs egen teknologi, som de kalder for JBL Connect. Med JBL Connect kan du tilslutte dig flere højtalere på én gang, så du kan koble dem sammen. Det er selvfølgelig med til at forstærke lytteoplevelsen, da der bliver skabt en kraftfuld opsætning, der kan konkurrere med det meste.

Byder på JBLs berømte lyd

JBL er et brand, de fleste kender. Langt de fleste tænker også i retning af lyd, når de hører om JBL. Derfor er det også en kvalitetsstempling i sig selv, at Charge 3 er udstyret med JBL Bass Radiator, der gør at den leverer den berømte lyd fra JBL. Den har en rig bas, der gør den mere synlig, og som giver dig en bedre oplevelse.

Hvad der dog også er interessant ved JBL Charge 3 er, at den kan bryste sig af en IPX7-certificering. Derfor er den vandresistent, men den er dog ikke helt vandtæt, som mange tror. Det ændrer dog ikke på, at du ikke skal bekymre dig om lidt regn eller spildt væske. Du kan endda nedsænke den i vand for en kortere stund.

Detaljer:

 • Lyd: Stereo
 • Udgangseffekt: 20 W
 • AUX: Ja, 3.5 mm.
 • Equalizerindstillinger: Ja, via app
 • Batteritype: Lithium-polymer
 • Batterilevetid: Op til 20 timer
 • Batterikapacitet: 6.500 mAh
 • Vægt: 0,80 kg.
 • Mål: H: 8,90 cm. x D: 8,70 cm. x B: 21,30 cm.

Bang & Olufsen Beoplay P6

Forhandler Pris Information
1.948 DKK Se produkt
2.620 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der ikke er mange, der kan konkurrere med Bang & Olufsen, når der er tale om eksklusivitet. Derfor er du også sikret, at Beoplay P6 er en yderst eksklusiv højtaler. Det er dog ikke blot det elegante udseende med rene linjer, der imponerer. Det er i lige så høj grad dens helt sublime lyd.

Det er dog især noget, der er imponerende som følge af dens størrelse. Der er nemlig tale om en kompakt og lille højttaler. Det er dog ikke noget, der ændrer på at den fortsat har en fremragende lyd og et lækkert design. Faktisk er der tale om et design, der er blevet udført i ægte aluminium og polymer af højeste kvalitet.

Egner sig godt til at stå på en lille hylde

Hvis du er på jagt efter en lille højtaler, du kan have stående på en hylde i dit køkken, dit badeværelse eller lignende, så er Beoplay P6 et godt bud. Den har en størrelse, der gør, at det er nemt at finde plads til den. Ikke nok med det, så er den ikke større end, at det er nemt at flytte rundt på den, såfremt du ønsker dette.

Faktisk er den også blevet udstyret med en flot bærerem. Den er blevet udført i lækkert kernelæder. Derfor er det nemt at have den med rundt, hvad end det er en tur på stranden, i parken eller blot ud på altanen. Du kan nemt blive fristet til at have din Beoplay P6 med dig overalt, da bæreremmen gør det så nemt for dig.

Er forseglet mod støv og vand

Det er også en højtaler, der kan bryste sig af, at både kabinet og knapper er forseglede mod vand og støv. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvor du tager din P6 med hen. Der er ikke nogen fare for, at den bliver fyldt med vand eller støv. Derfor er det også et ideelt valg for dig, der ofte har din højttaler med rundt.

Dertil er der også tale om en højtaler, der byder på en lang række funktioner. Én af de funktioner, der i høj grad er værd at fremhæve, er dens unikke One Touch-knap. Det er en knap, der gør det muligt for dig at få adgang til dine foretrukne smart-funktioner med blot ét tryk. Det er med til at gøre den uhyre nem at betjene.

Du kan selv definere One Touch-knappens funktion

Du har mulighed for selv at definere den føromtalte One Touch-knaps funktion. Hvad det betyder er, at du via den dedikerede Beoplay App kan indstille knappen, som du ønsker. Du har stort set frit valg i forbindelse med definering af dens funktion. Du kan f.eks. for den til at afspille din foretrukne playliste med blot ét tryk.

Den er også i stand til at spille musik i op til 16 timer. Den er nemlig udstyret med et kraftigt batteri. Det gør det muligt at nyde god musik hele dagen. Det er gældende, uanset om du er hjemme, på stranden eller i dit sommerhus. Der medfølger også et USB-C-kabel, som du kan bruge til at oplade det indbyggede batteri.

Detaljer:

 • Frekvensområde: Fra 55 Hz til 20.000 Hz
 • Batteri: Li-Ion (2.600 mAh)
 • Ladetid: Ca. 3 timer (15 V – 3 A)
 • Batteritid: Op til 16 timer
 • True360: Ja
 • Enheder: 2 stk. 1,5” fuldtone og 1 stk. 4” basenhed
 • Vægt: 1 kg.
 • Farve: Sort eller sølv
 • Mål: B: 17 cm. x H: 13 cm. x D: 6,8 cm.

Sonos Move

Forhandler Pris Information
2.999 DKK Se produkt
2.999 DKK Se produkt

Sonos er også én af de helt store aktører, når der er tale om Bluetooth-højtalere. De er især blevet kendt på baggrund af deres multirumssystem. Det gør det muligt for dig at spille musik på flere højtalere i hele boligen på én gang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne dette, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Sonos er bedst.

Det er dog ikke det eneste, Sonos Move kan byde på. Det er nemlig det seneste skud på stammen fra Sonos. Derfor er du garanteret, at der er tale om en alsidig og velspillende højttaler. Den giver dig god lyd, når du streamer musik. Det gør den, uanset hvor du befinder dig. Derfor kan du sagtens have den med dig rundt.

Leverer en meget fyldig lyd

En højtaler skal levere en god og fyldig lyd. Hvis den ikke gør det, så er den ikke meget værd. Det er de godt klar over hos Sonos. Derfor kan du også være sikker på at Move fra Sonos leverer en overraskende fyldig lyd. Det er specielt imponerende, hvis man tager dens størrelse med i betragtningen, da den er meget kompakt.

Den kan også bryste sig af at være udstyret med automatisk TruePlay. Det er en klar fordel, da det er med til at sikre at klangen bliver indstillet optimalt til forholdene. Det er ikke noget, du selv skal tænke over, da det er noget, højttaleren selv klarer. Derfor får du altid en god lyd, uden at du selv skal til at rode med indstillinger.

Du kan nemt have den med dig

Som navnet også antyder, så er der tale om en højttaler, du kan flytte på. Du kan dog ikke blot have den med ud i haven eller ud på altanen. Du kan nemlig også sagtens have den med en tur i parken eller på stranden. Uanset hvor du placerer den, så er TruePlay i stand til at regulere indstillingerne, så du får den bedste lyd.

Den byder dog også på en lang række andre funktioner. Den byder bl.a. på AirPlay 2 og stemmestyring. Derfor er det ikke blot via Bluetooth, at du kan styre denne højtaler. Den er spækfyldt med de nyeste og lækreste muligheder. Det er en højttaler, der for alvor giver dig mulighed for at nyde musikken, som du har lyst til det.

Nem betjening via stemmestyring

Du kan skifte sang, starte en ny playliste m.m. ved hjælp af din stemme. Derfor kan du sagtens styre din Move fra Sonos, selvom du f.eks. er i gang med at lave mad. Du kan også bede den skrue op for lyden, selvom du står under bruseren. Derfor er det også en rigtig nem måde at betjene den på, men det er ikke noget for alle.

Derfor har Sonos også valgt at udstyre den med simpel touch-betjening. Du er derfor ikke tvunget til at gøre brug af stemmestyringen. Med blot et enkelt tryk kan du både sætte musikken på pause, skifte til en ny sang eller regulere på volumen. Det er en fordel, hvis du ikke lige har din mobil ved hånden, så du kan bruge den.

Detaljer:

 • Fugtresistent: IP56
 • Multiroom: Ja
 • AirPlay: Ja
 • Batteri: Lithium-Ion
 • Batterilevetid: Op til 10 timer
 • Stemmestyring: Ja (Apple Siri – Google Assistant)
 • Vægt: 3 kg.
 • Mål: H: 24 cm. x D: 12,6 cm. x B: 16 cm.

The New Soundboks

Forhandler Pris Information
6.699 DKK Se produkt

Soundboks er en dansk producent, der har taget hele verden med storm. I dag er det de færreste, der ikke har hørt om Soundboks. Deres forskellige højtalere er blevet kendt for deres særlige græd af robusthed. Det er nemlig en type højtaler, der udmærker sig ved at kunne holde til alt. Det gælder også The New Soundboks.

Det er dog ikke kun som følge af, at den kan holde til stort set alt, at den er blevet populær. Den har også et lydniveau, der er noget ud over det sædvanlige. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at du med en højtaler som denne, sagtens kan spille din fest op. Bare husk på, at det ikke er sikkert, at dine naboer er lige så festlige.

Kan levere et lydtryk på hele 126 dB

Det er ikke blot én af de klart mest robuste højtalere på det danske marked. Der er faktisk også tale om en af de modeller, der kan spille absolut højest. The New Soundboks er nemlig i stand til at levere et lydtryk på hele 126 dB. Det er et lydniveau, der er med til at sikre, at der ikke er én eneste fest, den ikke kan spille op.

Ikke nok med at den kan bryste sig af et højt lydtryk, så er den også udstyret med en Team Up-funktion. Det er en funktion, der gør det muligt at parre flere enheder trådløst, så I kan holde en endnu større fest. Det er selvfølgelig kun muligt med andre højtalere fra Soundboks. Det gør det dog ikke til en dårligere funktion.

Kan spille i op til 40 timer

Du løber ikke tør for strøm lige foreløbigt med The New Soundboks. Den er i stand til at spille musik i op til 40 timer. Den reelle batteritid afhænger dog af flere ting. Den største faktor er dog lydniveauet. Ønsker du at skrue godt op for volumen, så kræver det også mere af batteriet, som derfor bliver drænet hurtigere.

På trods af dette, så er den dog alligevel i stand til at yde en høj batteritid. Faktisk kan den spille i helt op til fem timer, selvom du spiller ved en maksimal volumen, der lyder på 126 dB. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det er et godt køb, uanset om du sætter mest pris på højt lydniveau, lang batteritid eller robusthed.

Du kan selv give den et unikt look

Hvis du gerne vil have en Soundboks, der ikke ligner alle de andre, så er det en god idé at vælge denne model. Den er nemlig udstyret med et metalgitter på fronten, som du kan pille af og spraymale. På denne måde kan du give den et helt unikt look, som kun din højtaler har. Det er selvfølgelig også et unikt aspekt ved den.

Dertil er der også et hul igennem højtaleren. Det giver den ikke blot et unikt look, men sikrer også en federe bas. Du kan også skabe dit helt eget PA-system, da du kan sætte både mikrofon, mixer eller instrumenter til din Soundboks. Derfor kan du endda skabe dit helt eget mobile diskotekt med blot en The New Soundboks.

Kan holde til stort set alt

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er dette en højtaler, der kan holde til stort set alt. Din Soundboks kan holde til både regn, sne, øl såvel som ekstrem varm og kulde. Den byder på en solid konstruktion lavet i krydsfiner og metal. Det er dét, der gør, at den kan tage alle de tæsk, som du ender med at give den.

Hvis du gerne vil sikre, at du ender med at købe en højtaler, der kan holde til det meste, så er det en god idé at tage et kig på The New Soundboks. Den er ganske enkelt så robust, at det næsten er umuligt at ødelægge den. Dertil skal det selvfølgelig nævnes, at det er en højtaler, der også har meget andet at byde på end det.

Detaljer:

 • Frekvensområde: Fra 40 Hz til 20.000 Hz
 • Batteritid: Fra 5 timer og helt op til 40 timer
 • Diskant: 1 stk. 1” hornladet
 • Forstærkere: 3 stk. 72 W forstærkere
 • Maksimalt lydtryk: 126 dB
 • Ladetid: Max. 3,5 timer
 • Vægt: 15,4 kg.
 • Støv- og vandafvisende: IP65
 • Materialer: Krydsfiner, silikone, metal og aluminium
 • Mål: B: 43 cm. x H: 66 cm. x D: 32 cm.

Sony GTKXB60B

Forhandler Pris Information
1.955 DKK Se produkt
2.576 DKK Se produkt

Hvis det ikke er vigtigt for dig, at du får fat i en lille og transport højtaler, så kan Sony GTKXB60B også være et bud. Her er der ikke just tale om en lille højtaler. Du er dog sikret, at der er tale om en kraftfuld højtaler. Faktisk er den så kraftfuld og velspillende, at den kan være med til at gøre enhver fest til en unik oplevelse.

Det er dog ikke noget, der ændrer på at den også er bærbar. Derfor kan du nemt flytte den rundt, hvis det er noget, der er behov for. GTKXB60B fra Sony er dog især en trådløs højtaler, der passer til dig, der blot ønsker en højttaler, der kan stå ét sted. Endvidere passer den også godt til dig, der gerne vil have et festligt look.

Nyd op til 14 timer trådløs musik

Sony har udstyret den med et kraftigt batteri. Det er selvfølgelig en fordel, da det giver en lang batteritid. Du kan faktisk nyde helt op til 14 timers trådløs musik. Hvis du spiller ved højeste volumen, så lyder den dog kun på 3,5 timer. Den kommer også med Stamina Mode, der er en funktion, der giver en batteritid på 5 timer.

Det er selvfølgelig også en højtaler, der er kompatibel med Bluetooth. Derfor er det nemt at koble din mobil til, så du kan spille trådløs musik. Det er dog ikke en hvilken som helst Bluetooth. Sony sikrer dig nemlig en både hurtig og effektiv dataoverførelse takket være LDAC, der er tre gange hurtigere end normal Bluetooth.

Udstyret med en Extra Bass-funktion

Dertil har Sony også valgt at udstyre deres GTKXB60B med en funktion, de selv kalder for Extra Bass. Det er en unik funktion, der er med til at sikre en dyb og hårdtslående lyd. Derfor er du også sikret, at du får en både rig og intens lydoplevelse, uanset dit valg af musik. Den egner sig dog særligt godt til mere energisk musik.

Den evner bl.a. at gengive elektronisk musik med en overbevisende bas og høj volumen. Det er ikke noget, du selv skal indstille, da din højtaler selv kan klare dette. Du har dog mulighed for at ændre på indstillingerne, hvis dette ønskes. Det har du endda mulighed for at gøre via en intuitiv applikation på din smartphone.

Skab en fest med lyseffekter

Med en Sony GTKXB60B er du ikke blot sikret en god lydoplevelse. Du er også sikret, at du kan lave ethvert sted om til en natklub, hvor du kan feste løs, som følge af dens linje- og højtalerlys. Dens stroboskoplys går af synkront med rytmen fra sangen. Det er noget, der er med til at skabe en langt mere festlig stemning.

Ikke nok med det, så er det også muligt at skabe en Party Chain, som Sony kalder det. Det er en funktion, der gør det muligt for dig at tilføje ekstra kraft til dit lydsystem. På denne måde kan du skabe en både energisk og elektrisk atmosfære. Faktisk er det muligt for dig at forbinde helt op til ti kompatible højtalere på én gang.

Detaljer:

 • Tweeter: 2 stk. 5 cm. cone
 • Woofer: 2 stk. 13 cm.
 • Lyd: Stereo
 • App: Ja, Sony Music Center
 • AUX-indgang: Ja, 3.5 mm.
 • Vægt: 8 kg.
 • Type: Aktiv
 • Batterilevetid: Op til 14 timer
 • Mål: H: 52,5 cm. x D: 27,2 cm. x B: 26,4 cm.

Marshall Acton II

Forhandler Pris Information
1.642,40 DKK Se produkt
1.705,50 DKK Se produkt
1.995 DKK Se produkt

Hvis du køber en Marshall Acton II, så får du en både kompakt og aktiv højttaler. På trods af at det er en lille højtaler, så er den dog fortsat i stand til at levere en kraftfuld lydoplevelse. Ikke nok med det, så passer den til stort set alle typer rum. Med Acton II får du en højtaler, der kan bryste sig af en stor lyd i en lille krop.

Det er dog ikke kun den gode lyd, der har været med til at gøre dette til en populær højtaler. Det er især en højttaler, der er blevet populær som følge af det unikke design. Det er tydeligt inspireret fra det både ikoniske og velkendte design fra guitarforstærkeren fra Marshall. Og det er et look, som rigtig mange godt kan lide.

Skaber en stærk og afbalanceret lyd

Du er sikret, at der er tale om en højtaler, der skaber en stærk og afbalanceret lyd. Derfor får du også en god oplevelse, uanset hvilken type musik, du foretrækker at lytte til. Dertil er der også tale om en lyd med klare midt-toner, udvidede højtoner og kraftfuld, dyb bas. Det bedste er, at du kan styre det fra din smartphone.

Du kan ikke blot styre et væld af indstillinger direkte fra din smartphone. Det er også muligt at skifte sang, playliste eller at arrangere musikken efter en genre, du er glad for. Det hele kan lade sig gøre ved hjælp af Marshalls egen applikation. Det er en applikation, der kan installeres på både iOS- og Android-enheder.

Er udstyret med tre kontrolknapper

Marshal har også valgt at udstyre deres Acton II med tre analoge knapper. Derfor er du ikke nødt til at have din mobil ved hånden, hvis du f.eks. vil regulere på volumen eller skifte sang. Disse knapper gør det muligt at regulere og indstille volumen, som du vil. Derfor er det ikke noget, du absolut skal bruge din mobil til at gøre.

På trods af at det er en højtaler, der byder på et klassisk retrodesign, så er den indvendige del bestemt ikke retro. Tværtimod, så er der tale om en højtaler, der kan bryste sig af at være udstyret med flere moderne teknologier. Derfor har du rig mulighed for at nyde musik, uden at skulle tænke på funktionalitet og kvalitet.

Detaljer:

 • Forstærker til woofer: 30 W Class D
 • Forstærker til tweeters: 2 stk. 15 W Class D
 • Nominel effekt: 30 W
 • Følsomhed: 98 dB (+/- 3dB)
 • Frekvensrespons: Fra 50 Hz til 20.000 Hz
 • AUX: Ja, 3.5 mm.
 • rækkevidde: Op til 10 meter
 • Equalizerindstillinger: Ja
 • Vægt: 2,51 kg.
 • Mål: H: 16 cm. x D: 15 cm. x B: 26 cm.

Hvad skal være i fokus, når jeg skal vælge en Bluetooth-højtaler?

Det er ikke nemt at vælge en Bluetooth-højtaler. I forbindelse med et sådant valg, så er der mange faktorer, du skal have fokus på. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende højtaler med største omhu. Dertil kræver det også at du ved, hvad du skal kigge efter. Det er ikke alle, der klar over dette.

Står du over for at skulle købe en ny højtaler, men ved du ikke hvad, du skal kigge efter? I så fald er du havnet det rette sted. Herunder bliver du nemlig introduceret til en række af de mest essentielle faktorer. Med afsæt i nedenstående information, bliver det en del nemmere at udvælge din nye Bluetooth-kompatible højtaler.

Ikke alle Bluetooth-højtalere er trådløse

Der er mange, der tror, at en Bluetooth-højtaler altid er trådløs. Det er dog ikke tilfældet. Du kan købe mange højtalere, der er kompatible med Bluetooth, som ikke er trådløse. Derfor er det også noget, du er nødt til at være opmærksom på. Du skal gøre op med dig selv, hvorvidt det skal være en trådløs eller kablet variant.

I de fleste tilfælde vil folk gerne have en højtaler, der er trådløs. Der er mange fordele ved at vælge en trådløs variant. Det er selvfølgelig også derfor, de fleste ender med at gøre dette. I nogle tilfælde skal du dog betale ekstra for det. Derfor er du nødt til at gøre op med dig selv, om du har lyst til at betale ekstra for dette.

I og med at de fleste gerne vil have en trådløs højttaler, de kan koble deres mobil til via Bluetooth, så er den største del af udvalget af Bluetooth-højtalere også trådløse. Hvad det betyder er, at det ikke just er svært at finde en trådløs Bluetooth-højtaler. Faktisk vil det være sværere at finde en model, der kommer med kabel.

Hvis du ikke vil begrænse dig selv, så skal du gå på jagt efter en variant, der er trådløs. Som der også er givet udtryk for tidligere, så bærer det en lang række fordele med sig. Du er nemlig sikret, at du kan tage den med rundt, at den ikke skal stå ét sted hele tiden, og at du fx kan tage den med på ferie, såfremt det er ønsket.

Hav altid fokus på lydkvaliteten

En højtaler er ikke meget værd, hvis den ikke kan levere en god lyd. Derfor er det ikke et aspekt, du skal gå på kompromis med. Der er mange, der f.eks. har fokus på design, batterilevetid osv. Det er også meget vigtige aspekter, men der er dog ingen af dem, der skal favoriseres over lydkvaliteten. Det er ganske enkelt vigtigst.

Når du køber en Bluetooth-højtaler på nettet, så kan det være svært at vurdere dens lydkvalitet. Derfor bør du læse test og anmeldelser af de enkelte højtalere, du overvejer. Det er den bedste måde at få et indblik i dens lydkvalitet, hvis du ikke selv kan lytte til den. Det beviser dog også, at der ikke er behov for dette.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det altid er værd at betale ekstra for en højere kvalitet. Det gør sig ikke blot gældende i forhold til kvaliteten af dens konstruktion og materialer. Det gør sig især gældende, når det kommer til dens lydkvalitet. Det er ikke spændende at lytte til musik fra en højtaler, der leverer dårlig lyd.

På trods af at du kan købe højtalere til meget lave priser, så er det ikke det værd. Hvis du gør det, så bliver du tvunget til at gå på kompromis med ét eller flere aspekter. I de fleste tilfælde er det – desværre – lyden, du ender med at gå på kompromis med. Pres derfor ikke dit budget for meget, når du køber en højttaler.

Batterilevetiden er vigtig ved trådløse højtalere

Hvis du gerne vil have din højtaler med rundt, så skal du vælge en trådløs model. En sådan højtaler er ikke nødt til at være tilsluttet en stikkontakt hele tiden. I stedet er den drevet af et batteri. Det kan du enten lade op eller skifte ud. I de fleste tilfælde er der tale om et kraftigt batteri, som du kan lade op via et opladerkabel.

Derfor er det også vigtigt at tænke på batterilevetid. Hvis den har en for kort batterilevetid, så vil du hurtigt ende med at blive irriteret. Hvis du skal lade batteriet op hele tiden, fordi løber hurtigt tør for strøm, så kan du f.eks. ikke tage den med på en campingtur. I så fald er du nødt til at have en form for powerbank med.

I dag er det dog noget, der er meget fokus på hos de fleste producenter. Det inkluderer alt fra JBL til Beoplay. Du kan derfor sagtens finde en Bluetooth-højtaler, der kan bryste sig af en god batterilevetid. Det er fortsat ikke alle modeller, der er lige gode på denne front, hvorfor du stadig er nødt til at vælge med en vis omhu.

Bruger du den primært i eget hjem, så er det ikke nær så vigtigt. Hvis du ofte har den med dig, så er det dog en helt anden sag. Her er det nemlig vigtigt, at den er udstyret med et kraftigt batteri. Stemningen kan hurtigt blive ødelagt, hvis musikken går ud, og så er det ikke sjovt, hvis det er som følge af et batteri, der er afladt.

Brugervenlighed er også et vigtigt aspekt

Det kan lyde besynderligt, men det er ikke alle Bluetooth-højtalere, der er lige nemme at have med at gøre. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge en model, der er nem at bruge. Brugervenlighed er noget, der burde være i fokus hos alle producenter. Virkeligheden er dog, at det desværre ikke forholder sig således.

Eksempelvis er det langt fra alle højtalere, der gør det lige nemt at koble din mobil til den via Bluetooth. Det giver ikke meget mening, da hele idéen med at købe en højttaler, der er kompatibel med denne teknologi er, at du kan afspille musik fra din mobil. Hvis det er for svært at tilslutte din mobil, så falder det fra hinanden.

I denne forbindelse bør det også nævnes, at det ikke altid er værd at gå på jagt efter en højtaler, der byder på en lang række funktioner. Der er mange højtalere, der har et væld af funktioner, men det er ikke sikkert, du skal bruge dem. Skal du ikke bruge dem, så er de blot til forvirring, hvorfor du ikke bør betale for dem.

Hvis du ikke er specielt teknisk anlagt, så er det især en god idé at gå på jagt efter en brugervenlig variant. Du bør holde fokus på at finde en model, der er så nem at have med at gøre, at alle og enhver kan betjene den. Er du mere teknisk anlagt og er vild med et stort udvalg af funktioner, så har du flere valgmuligheder.

Hvilke ønsker og krav har du til størrelsen?

Der skal ikke herske tvivl om, at du kan finde disse højtalere i en lang række størrelser. Derfor er det også et aspekt, du skal have fokus på. Der er stor forskel på folks ønsker i denne sammenhæng. Det er også derfor, du skal holde fokus på dine egne ønsker i denne sammenhæng. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert.

Hvis du ved, at den i høj grad kommer til at stå på en fast plads derhjemme, så er størrelsen ikke helt så vigtig. Skal du derimod have den med dig rundt, så er det en anden sag. Det er især noget, der er aktuelt, hvis du helst gerne vil have den med i en taske. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvad dit behov er i dette tilfælde.

Du skal dog ikke være bekymret for, hvorvidt det er muligt for dig at finde en højtaler, der har en størrelse, der appellerer til dig. I dag er udvalget af Bluetooth-højtalere så stort, at det byder på noget for enhver – og det er også gældende ift. størrelsen. Derfor kan du også tillade dig at være meget specifikt ift. dine kriterier.

Det bør dog være relativt nemt at finde en god størrelse. Hvis din nye højtaler blot skal stå på en fast plads i din bolig, så kan de fleste størrelser gå an. Hvis du ofte skal have den med dig på farten, så bør du gå efter en model, der er kompakt. Heldigvis kan de blot meget kompakte, så de endda kan være i en lomme i tasken.

Hvad skal den kunne holde til?

Der er stor forskel på, hvad folk skal bruge en trådløs højtaler til. Skal du blot bruge den til at lytte til musik hjemme i stuen, så behøver den ikke at være robust. Skal du have den med på en festival, der strækker sig over syv dage, så skal den kunne holde til lidt af hvert. Derfor er det også noget, du er nødt til at tænke over.

Det er ét af de aspekter, der har været med til at gøre højtalere som Soundboks til et populært valg. Her har der for alvor været fokus på, at den skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor ser du også disse højtalere på stort set alle festivalpladser. Du kan dog også finde andre højtalere, der er robust og kan holde til lidt knubs.

Desværre er det ikke alle, der husker at tænke på, at de skal købe en højtaler, der er robust. Det er ikke en fejl, du bør begå, hvis du ved, du skal have den med rundt. Skal du have den med en tur i parken, så er det ikke helt så aktuelt. Skal den med på festival, så er det noget andet, hvorfor den også skal være mere robust.

I dag er der heldigvis rig mulighed for at finde en højtaler, der kan holde til lidt af hvert. Ofte har det dog en indflydelse på designet. Hvis du ikke skal have den for meget med rundt, så er det ikke altid værd at købe en virkelig robust højttaler. I stedet er der andre faktorer, der er mere værd at holde fokus på, når du vælger.

Vigtigt at vælge med afsæt i dine egne behov

Det er ikke nemt at vælge den rette Bluetooth-højtaler. Der er mange ting, du skal have med i dine tanker. Derfor er det også et valg, du er nødt til at træffe med stor omhu. Hvis du ikke gør det, så kan du ende med at vælge den forkerte højtaler. I stedet for at tage et sats, så bør du i stedet væbne dig med lidt tålmodighed.

Når du står over for at skulle vælge en højtaler med Bluetooth, så er det vigtigt at have fokus på dine egne behov. Det er for let at lade sig diktere af f.eks. anmeldelser og populære modeller. Du skal dog ikke vælge en given model, blot fordi den har fået gode anmeldelser eller er populær. Det er ganske enkelt ikke nok.

Det er vigtigere at have fokus på dine egne behov. Der er stor forskel på, hvad folk stiller af krav til en højtaler. Derfor er du også nødt til at skabe et overblik over dine egne krav. Hvis du ikke har et godt indblik i dette, så er det svært at finde en god model. Det er her, der er mange, der fejler, da de blot går i gang med at lede.

Start med at skabe et overblik over dine behov

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil købe en Bluetooth-højtaler, så skal du først skabe et godt overblik over dine egne krav. Hvis du ikke har det, så ved du ikke, hvad du skal lede efter, for at sikre et godt valg, der harmonerer med dine ønsker. Brug derfor lidt tid på at skabe dig et godt overblik over dine behov og krav.

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er der stor forskel på folks krav. Derfor er der også stor forskel på de højtalere, du kan finde på markedet. Det er både en fordel og en ulempe. Det er med til at sikre, at du kan finde en højtaler, der er perfekt for dig. Det betyder dog også at det kan være svært at finde den rette.

Des mere specifikt du kan være, des nemmere bliver det dog at vælge. Hvis du er meget præcis, når du laver din oversigt over krav, så bliver det nemmere at frasortere uinteressante modeller. Derfor er det en god idé, at du bruger god tid på at lave denne liste. Heldigvis ved du sandsynligvis hvad du egentlig er på jagt efter.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du er på jagt efter, så skal du blot forsøge at lave en liste over dine krav. Du skal dog hele tiden huske på, at des mere specifik, du kan være, des bedre er det. Ikke nok med, at det er med til at forøge chancen for at finde den rette model, så er det dertil også med til at gøre det nemmere.

Gå struktureret til værks, når du leder

I dag er det kun ganske få, der ikke vil have fat i en Bluetooth-højtaler. Dem der ikke vil det, har typisk allerede én. Derfor er det også blevet et stort marked i løbet af de seneste år. Som følge af dette, så er udvalget af de Bluetooth-kompatible højtalere vokset massivt. Det har gjort det svært at finde frem til den helt rette model.

For at sikre, at du finder frem til en model, der lever op til dine krav, så er du nødt til at gå meget struktureret til værks. Hvis du ikke gør det, så er der en risiko for, at du ender med at springe over netop dén model, der faktisk er den bedste for dig. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gennemsøge hele udvalget af højtalere.

Hos de fleste webshops kan du filtrere højtalerne med afsæt i et væld af kriterier. Derfor er det en god idé at gøre brug af denne mulighed. Det er nemlig en hurtig måde at frasortere alle de produkter, der ikke lever op til dine krav. Det er en fordel, da du ikke skal bruge tid på at kigge på højttalere, der ikke er noget for dig.

Se det store udvalg som en fordel

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle, der mener at det store udvalg er en fordel. Det er fordi, de mener, det blot er med til at gøre det svært for dem at finde frem til den rette model. Det er også aktuelt, men det ændrer dog ikke på, at det store udvalg også er en fordel, hvis du skal købe en Bluetooth-højtaler.

Da du kan vælge din højtaler blandt et stort udvalg, så kan du også være sikker på, at du kan finde en model, der er perfekt for dig. Derfor kan du sagtens tillade dig at være kritisk og stille høje krav. Uanset hvad, så er der en stor sandsynlighed for at du kan finde en højtaler, der lever op til alle de krav, du har udpenslet.

I stedet for at se det som et minus, at det kan være svært at finde frem til den helt rette model, så bør du se det som en fordel, at du kan vælge blandt et stort udvalg. Hvis du gør det, så vil du heller ikke give op midt i det hele, fordi du synes, det er for svært at finde en god model. Derfor er det bestemt en klar fordel for dig.